Halo ya Napisano 13 Sierpnia 2015 #318097 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina):(2015-08-13) Nick admina/gracza, który zawinił:Jasile Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 30 minut i 1 sekunda bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Halo ya [AMXBans] Powod : ' Mikro 16+/Mutacja ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1126559706 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.135.161.96 ' [AMXBans] ======================================= Świadkowie:Tabela Uzasadnienie:Grałem sobie na serwerze cod mod Kiedy nagle ludzie zaczeli bugować drzwi powiedziałem im żeby nie bugowali ale powiedziałem tak szybko żeby nick nie usłyszał.. Wtedy admin Mnie i Tabela zaczął wyzywać od Piz* kur* I ludzie na serwerze Pisali że admin ten który mnie zbanował traci admina i będą pisali do Galaxy. A i admin Groził że Tabela dostanie perma A tabela nic nie robił tylko grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 13 Sierpnia 2015 #318101 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 potwierdzam, admin grzil mi za nic, juz druga styuacja dzis. zrob cie cos z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Sierpnia 2015 #318102 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Zapraszam admina Jasile do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 14 Sierpnia 2015 #318283 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Co ja tu dużo moge powiedzieć, powiedziałem do Ciebie raz, żebyś ucichł, gdyż nie spełniasz wymogów, aby nadawać przez mikrofon, nie posłuchałeś mnie, dlatego też dostałeś bana, co do obraz nigdy takowych nie bylo, gdyż jestem przeciwny bluzganiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halo ya Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor #318308 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jasille wyzywałeś mnie od kur i piz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 14 Sierpnia 2015 #318313 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Niestety mylisz się, powiedziałem jeśli nie przestaniesz nadawać przez mikro to dostaniesz bana, nie posłuchałeś mnie, a oboje dobrze wiemy, że mutacji nie masz, więc i nagrodę dostałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 14 Sierpnia 2015 #318316 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Skarga bez dowodow ląduje w koszu. Czekam na dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 14 Sierpnia 2015 #318376 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Dowodem jestem ja. Ja sie nie odzywam, bo sie nie odzywam, a ty moj drugi zaczeles Mi grozic permem, nie mam pojecia za co. Moze za to ze stalem w obronie brata, a moze za to ze ktos zblokowal dzis od lodowki, i zaowazyles moj nick i zaczeles napier*** ze mnie zbanujesz permem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 15 Sierpnia 2015 #318409 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Możesz skończyć oskarżać mnie o coś, czego nie zrobiłem? Oszczędź mi i sobie tych pomówień, masz jakiś dowód na to, iż rzekomo coś zrobiłem nie tak jak trzeba? Jeśli tak przedstaw nam go wszystkim, chociaż wątpię, że coś takiego masz, gdyż nie stosowałem, żadnych bluzg w stronę twojego brata, wyżej pisałem już co mu powiedziałem i jak się to skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Sierpnia 2015 #318529 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 @Halo ya następnym razem pamiętaj aby pokazać dowód ,jeśli admin będzie to powtarzał nagraj demko i napisz skarge ( record Admin i stop gdy będziesz chciał skączyć nagranie ) W tym momencie nie mogę uwierzyć żademu z Was. Porozmawiajcie na PW o tym. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Sierpnia 2015 #318530 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi