Skocz do zawartości

#2 Vandi admin ? :/

Vandal.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Vandal.

Doświadczenie (w byciu adminem): Jestem bardzo doświadczony nawet jak na swój młody wiek.. Admiem i nie tylko byłem bardzo duzo razy,rok temu miałem swoją sieć.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10

Staż w CS-sie: 7lat.

Steam / NonSteam: Steam!

http://steamcommunity.com/profiles/76561198021519467/

Dlaczego Ty: Jestem bardzo doświadczony,umiem odróżnić dobrego gracza od cheatera.Znam wszelkie wspomagacze,skrypty. Staram się mieć dobry kontakt z graczami servera. Doskonale dogaduje sie z administracja servera.Tak poza marginesem chciałem gorąco pochwalić admina Toshirek'a i Też'ka za to że są aktywni cały czas i jak do niech napisze na steam od razu wchodzą w przypadku cheatera.

A co do poprzedniego podania wielu z was pisało że ponoszą mnie emocje? Kompletna bzdura. Juz nie chciałem się wypowiadać w tej sprawie.Jestem bardzo opanowaną osobą...

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-7h lecz jako admin będę starał się wiecej spedzać czasu na serverze.

Kontakt:

Steam: radox66

FACEBOOK [ na priv]

TeamSpeak. / chwilowo mam jakieś problemy po aktulizacji .

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Vandal./80.72.43.106:27022/

Pozdrawiam :wub:

Oj Vandal Vandal.. Mnie nie kupisz tanimi słówkami, pewnie byłbym na tak, ale nie znoszę kłamliwych osób i gardzę nimi :) O czym mówię? Nie masz skończonych nawet 15 lat. :) Sory ale nie chce mieć kłamcy jako admina na serwerze. Jeszcze pół biedy jakbyś napisał te 15, lecz dodałeś sobie 2 lata bo chodzi o ukończone a nie "rocznikowo".

@Toshirek nie chciałem Cie kupić.Widać wdzieczność super.Chciałem Cie najzwyczajniej w świecie pochwalić. Czy cos w tym złego ?

Co do wieku to zle wpisałem .. w wcześniejszym podaniu normalnie napisałem że mam 15 lat,wiec nie mam potrzeby kogoś okłamywać,zwyczajny błąd.Nie wstydze się swojego wieku.Wiek to nie wszystko.

+ nie wypowiedziałeś sie czy tak czy nie.

/sory za wypowiedz. :vava:

Jestem na nie. Nadal łamiesz regulamin (txt itp.). Nie dawałem Ci za to bana, bo myślałem, że się ogarniesz. Nie jesteś "aktywny" na u@. Co do twojego wieku także nie jestem przekonany, wydajesz się być "dziecinny". myślę, że w obecnym składzie dajemy sobie radę. Na serwerze admini są cały dzień. Bardzo rzadko zdarza się, aby serwer pozostawał bez "opieki". Sorry @Vandal. Ale uważam, że nie jesteś odpowiednim kandydatem na stanowisko admina.

Oj vandi :*

Jestem na wielie tak.

-Najbardziej aktywny gracz na serverze chyba :V

-Steam

-wiek tu nie gra roli,jak na swoj wiek jest dojzaly.

-amxx

A co do kolegi znastanów sie 2 razy co piszesz.. Przepraszam Ci bardzo a admin @Murzyn ile lat ma? 15! No wlasnie.

Adminow w dzien masz racje jest sporo.. A w nocy grac sie nie da a vandal z tego co widze zawsze jest. Co prawda dlugo nie gram tu ale od dobrych 2tygodni zauwazylem to tamto.

Dziejuje,pozdrawiam.

Vandi kc :VV

@Wyimaginowany

Powiem Ci tyle,to co napisałeś jest śmieszne bynamniej dla mnie.

Po 1 !

Zgłaszam mało na u@ ? To jest powód ? Owszem rzadko co zgłaszam na [email protected]ż zazwyczaj pisze od razu na priv na steam do admina.Wiec to żaden powod.

Po 2 !

Nadal łamiesz regulamin (txt itp.). Nie dawałem Ci za to bana, bo myślałem, że się ogarniesz

Szkoda że ani razu nie dostałem ostrzeżenia od Ciebie,kogo ty oszukujesz? :acute:

A tak na marginesie to chyba admin powinien być konsekfentny a nie taryfa ulgowa jakaś że "ogarne sie" :')

Brak słow.

@Vandal. Chłopcze nie denerwuj mnie nawet. Kto latał na txt na cs_max? Kto latał na txt na cs_italy? Nie upominałem Cię? Wiesz kto pisze na y@@? Nie wiesz. Wiesz dlaczego nie dostawałeś za to Bana? Dlatego, ze starales się o admina więc nie chciałem Ci psuć"opinii". Gracze za tobą nie przepadają co widzę na u@. Nie wiem co to znaczy być "konsekfentnym" - nie znam takie słowa (proponuję wsiąść słownik w dłoń :) decyzja tak jak mówiłem należy do Ciebie, ale po rozmowie na ts z kolegami stwierdzam iż nie są oni entuzjastycznie nastawieni do kandydata.

Pozdrawiam.

Jestem na nie.

Wymagania prawie spelnia, ale wymagania to nie wszystko ;) co do wieku zgodze sie z Tushirkiem, tak mlody admin to zguba dla servera, jak dobrze wiemy dzieciaki w tym wieku maja kompleks wyzszosci, chca miec admina dla "szpanu" w mojej krotkiej przygodzie z cs'em juz kilku takich widzialem niestety, uzywanie say @@ do glupot, zmiana mapy jak mu nie odpowiada itd ^^ Ale coz.. wszystko zalezy od Ani ^^

Love My Haters. Pozdrawiam Naruto.

Hmm co do wieku Vandal :#  nie dajesz zbyt dużo ? :D dużo grasz i w ogóle ale txt to było na pewno :P owszem ogarnięty z ciebie człowiek nie oszukujesz mało co wyzywasz na serwie ale jest z ciebie mały homoseksualista  bo piszesz mi że mnie kochasz :# a ogólnie jestem na Nie ponieważ  zbyt dużo adminów na serwie to nie dobrze  :) 

Hahahahahahahahha, dobra widzę, że nie ma wyjścia, żeby się tu wypowiedzieć :D Pewnie dostane ostrzeżenie ale jak mam być szczery to ch*j mnie to boli bo jak mam patrzeć na tego typa to mi nie dobrze. Nie zamierzam mieć admina dzieciaka :) Typek nie spełnia wymagań, to że ma aktywność to gówno oznacza. Znając jego wiek pewnie ten admin nieźle namiesza mu w tej młodej główce i wyczuwam niezły szpan adminem przy kolegach :) Mam pewne info, że gracz o którym mówię wykupuje sobie "taki", po czym to poznać? Mniej więcej połowa postów tutaj jest napisane przez typów dopiero zarejestrowanych. Dodatkowo mam też info, że pewny admin pisał na @@ żeby wypowiadać się w podaniu owego szczylka. Żegnam oschle i nie pozdrawiam.

@ProSatanek: Dostanę ostrzeżenie trudno, napisałem co mi leży na sercu i jeśli za szczerość mam dostać ostrzeżenie to troszeczkę, ale tylko trochę się uśmieje bo będę zawiedziony tym, że nie można napisać tego co się myśli tylko trzeba "świecić przykładem". Nikt nie jest idealny i powinieneś już to ProSatanek wiedzieć :) Btw. Czemu nie chcesz wytłumaczyć czemu zapraszałeś wszystkich na forum aby wypowiedzieli się w podaniu Vandala ? Znaczy, jak mam być szczery ( choć za szczerość są tu zawiasy ) to mi nie musisz się z tego tłumaczy, ale chciałbym, żeby ktoś z nim tą sprawę wyjaśnił, bo co to jest za pisane na say@@, żeby wypowiedzieć się w czyimś podaniu, myślałem że tylko ja "nie świecę przykładem". Admin myślałem nie służy do tego, czyż nie? :) Ehh, tym razem pozdrowię, bo za brak pozdrowień pewnie tafię do piekła :) "pozdrawiam".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...