ProSatanek Napisano 16 Sierpnia 2015 #318668 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 na wstępie proszę nie zamykać podania, w środę edytuje post i się wypowiem jakie jest moje zdanie na temat jego adminowania... teraz chciałbym skomentować Tushirek - owszem admin napisał na y@@ by gracze sie wypowiedzieli i to bylem ja.... i nie będę tłumaczył Tobie czemu poprosiłem o to... ale Twoje zachowanie mnie powaliło z nóg i jak najbardziej ostrzeżenie się Tobie należy na forum czemu?? za język czy obrazę lub za całokształt wypowiedzi... i o tym ze masz info widać kto zaszpanował wśród znajomych że ma admina... zachowanie trochę nie na poziomie i ostrzeżenie do działu admina by też się przydało za nie przestrzeganie regulaminu administratora 15. Admin musi być wzorem dla graczy zarówno na serwerze, forum, jak i TS3. i moge zapewnić Ciebie że jeszcze bym mógł coś znaleźć i tu napisać ale to nie ot to tu się rozchodzi i przejdę do rzeczy... od jakiegoś czasu pisze z Vandalem i jak dla mnie jest osoba z kulturką, kontakt z ludźmi ogólnie ma dobry (z tego co widzę) jak i w dużej części spełnia wymagania ale czy jestem na tak czy na nie odp potem - po rozmowie na tsie... odnosnie rozmowy - nie odbyła sie i w najbliższym czasie się nie odbędzie, a ze zawsze przyjmowałem adminów po sprawdzeniu na tsie... niestety ale muszę powiedzieć że jestem na NIE teraz myślę ze temat jest już do rozpatrzenia... widze koledzy się zgrali:) okey powiem Wam coś interesują mnie zdania adminów jak i graczy dlaczego?? bo gracze go znają jak nie ma admina dostępnego... ja gram sporo czasu na różnych serwerach i widzę że admin jest tam potrzebny dodatkowy bo już kilka razy musialem wejść tam i banować bo żadnego admina nie było i Wyimaginowany. piszesz mi ze dajecie sobie rade... to czemu on mi daje info o cziterach na steam?? jak dajecie sobie rade to nie powinno to mieć miejsca bym dostawał każdego dnia po kilka razy info wbijal i banował... Tushirek wiem ze nie każdy jest idealny ale czasem lepiej jest się ugryźć za język i napisać coś w sposób grzeczniejszy. jak Ty tak zachowujesz się na forum to nie chce wiedzieć jaki w grze jesteś kiedy sam adminujesz... - proszę więcej nie spamować tu chcecie pogadać zapraszam na tsa - przeważnie jestem tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 16 Sierpnia 2015 #318683 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Jeszcze jeden post ode mnie. Tushirek masz racje, wielu pisalo, ze prosił o wypowiedź (co zreszta widac po rejestracji użytkowników). Prosatanek ty mówisz o zachowaniu Tushirka? Spójrz na swoje zachowanie. Pisanie na @@ o wypowiedz w podaniu? Śmiech. Gdybym ja lub inny admin to zrobil, juz dawno na naszych kontach wisiałyby ostrzeżenia. Ale ok. Ty jesteś emerytem i wszystko Ci wolno ( nikt do tej pory nie wiedział, że nadal masz admina) Rozmowy na ts podejrzewam, że nie doczekasz, bo najprawdopodobniej mamy do czynienia z małolatem...Wymagania to wymagania i nie powinno być taryfy ulgowej. Ania proszę o rozwagę przy rozpatrzeniu podania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2015 #318700 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Jakim cudem tushirek ma adma jak on wgl nie ma kultury jest chamem tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 17 Sierpnia 2015 #319071 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Na nie łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 18 Sierpnia 2015 #319534 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 na TAK ogarnia aktywny kultura steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 18 Sierpnia 2015 #319569 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Za tę akcję (http://multi-head.pl/index.php?/topic/69178-skarga-insider/) kolega powinien stracić możliwość ubiegania się o posadę admina. No chyba, że są równi i równiejsi. //edit W sumie to powinien przygotowywać 100 reklam za wbicie na serwer zaraz po banie nawet jak dostał od kogoś "nielegalne" UB. Mniej więcej wbił na aktywnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Sierpnia 2015 #320626 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Naprawdę długo zastanawiałam się nad decyzją i postanowiłam jednak dać Ci szansę. Wprawdzie regulamin złamałeś kilka razy ale mam nadzieję, że to się wiecej nie powtórzy. Admina otrzymasz na okres próbny który będzie trwał tydzien. W tym czasie określe Twoją pomoc i prace na serwerze. I mam również nadzieję, że przez to, że otrzymałeś admina na innym z serwerów mh nie zmniejszy się Twoja aktywność i dasz radę ogarnąć wymaganą ilość godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Sierpnia 2015 #320628 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361954 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi