Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na wstępie proszę nie zamykać podania,

w środę edytuje post i się wypowiem jakie jest moje zdanie  na temat jego adminowania...

teraz chciałbym skomentować Tushirek  - owszem admin napisał na y@@ by gracze sie wypowiedzieli i to bylem ja.... i nie będę tłumaczył Tobie czemu poprosiłem o to... ale Twoje zachowanie mnie powaliło z nóg i jak najbardziej ostrzeżenie się Tobie należy na forum czemu??  za język czy obrazę lub za całokształt wypowiedzi... i o tym ze masz info widać kto zaszpanował wśród znajomych że ma admina... zachowanie trochę nie na poziomie i ostrzeżenie do działu admina by też się przydało za nie przestrzeganie regulaminu administratora

15. Admin musi być wzorem dla graczy zarówno na serwerze, forum, jak i TS3.

​i moge zapewnić Ciebie że jeszcze bym mógł coś znaleźć i tu napisać ale to nie ot to tu się rozchodzi i przejdę do rzeczy...

od jakiegoś czasu pisze z Vandalem i jak dla mnie jest osoba z kulturką, kontakt z ludźmi ogólnie ma dobry (z tego co widzę)  jak i w dużej części spełnia wymagania ale czy jestem na tak czy na nie odp potem - po rozmowie na tsie... 

odnosnie rozmowy - nie odbyła sie i w najbliższym czasie się nie odbędzie, a ze zawsze przyjmowałem adminów po sprawdzeniu na tsie... niestety ale muszę powiedzieć że jestem na NIE

teraz myślę ze temat jest już do rozpatrzenia...

widze koledzy się zgrali:) okey powiem Wam coś interesują mnie zdania adminów jak i graczy dlaczego?? bo gracze go znają jak nie ma admina dostępnego... ja gram sporo czasu na różnych serwerach i widzę że admin jest tam potrzebny dodatkowy bo już kilka razy musialem wejść tam i banować bo żadnego admina nie było i Wyimaginowany. piszesz mi ze dajecie sobie rade... to czemu on mi daje info o cziterach na steam?? jak dajecie sobie rade to nie powinno to mieć miejsca bym dostawał każdego dnia po kilka razy info wbijal i banował... 

Tushirek

wiem ze nie każdy jest idealny ale czasem lepiej jest się ugryźć za język i napisać coś w sposób grzeczniejszy. jak Ty tak zachowujesz się na forum to nie chce wiedzieć jaki w grze jesteś kiedy sam adminujesz... 

- proszę więcej nie spamować tu chcecie pogadać zapraszam na tsa - przeważnie jestem tam

Napisano

Jeszcze jeden post ode mnie. Tushirek masz racje, wielu pisalo, ze prosił o wypowiedź (co zreszta widac po rejestracji użytkowników). Prosatanek ty mówisz o zachowaniu Tushirka? Spójrz na swoje zachowanie. Pisanie na @@ o wypowiedz w podaniu? Śmiech. Gdybym ja lub inny admin to zrobil, juz dawno na naszych kontach wisiałyby ostrzeżenia. Ale ok. Ty jesteś emerytem i wszystko Ci wolno ( nikt do tej pory nie wiedział, że nadal masz admina) Rozmowy na ts podejrzewam, że nie doczekasz, bo najprawdopodobniej mamy do czynienia z małolatem...Wymagania to wymagania i nie powinno być taryfy ulgowej. Ania proszę o rozwagę przy rozpatrzeniu podania...

Napisano

Naprawdę długo zastanawiałam się nad decyzją i postanowiłam jednak dać Ci szansę. Wprawdzie regulamin złamałeś kilka razy ale mam nadzieję, że to się wiecej nie powtórzy. Admina otrzymasz na okres próbny który będzie trwał tydzien. W tym czasie określe Twoją pomoc i prace na serwerze. I mam również nadzieję, że przez to, że otrzymałeś admina  na innym z serwerów mh nie zmniejszy się Twoja aktywność i dasz radę ogarnąć wymaganą ilość godzin.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 3 months later...
  • Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...