ElitarnY ZiomeK Napisano 12 Sierpnia 2015 #317618 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina):Ten gracz mnie nenka prawie ze codziennie pod nieobecnosc admina Nick admina/gracza, który zawinił: Cimonek :* Dowody:Dowody sa takie ze swiadkowie podani ponizej widzieli i slyszeli jak przez mikrofon grozi mi adminem i upokarzal publicznie piszac (zginiesz pizdo itd. itp) i ciagle mnie buguje w apteczce Świadkowie:DynQa,KtoregoPoczestowac, Luxis, Moglbym praktycznie wiekszosc serwera wymienic i potwierdzili by to. Uzasadnienie:Prosze o zbanowanie gracza na caly tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 12 Sierpnia 2015 #317621 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Nie podałeś ani jego ip ani żaden z świadków się nie wypowiedział oraz nie masz dowodów, czekamy na ip sprawcy i dowody lub świadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElitarnY ZiomeK Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor #317625 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 TYLKO ZE ja nie mam zielonego pojecia jak mam podac jego ip i o jakie dowody? ssY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 12 Sierpnia 2015 #317626 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Nie wstawiłeś jego ip więc jak mamy go zbanować ? Napisałem wyraźnie dowody w postaci świadków lub screen z serwera jak Cie obraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElitarnY ZiomeK Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor #317737 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Cimonek :* 5.172.238.164:5809 [sTEAM_2:0:2084086683] ------- jego ip, a swiadkowie postaram sie zeby dzisaj zajezeli albo jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_>DeJwW<_ Napisano 12 Sierpnia 2015 #317756 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Elitarny on cię nie obraża,tylko wyraża swoją opinie.Osobiście mu ie nie dziwię ponieważ to jest podejrzane że gdy nie ma admina koksisz jak nie wiem kto :worek_tren:,czasem nawet lepiej ode mnie a jak admin wejdzie to lamisz.I nikt nie mówi o tym ze masz wh tylko aima bo to jest podejrzane ze walisz w kogoś na no scoope... :studnia: Osobiście uważam,że najlepiej będzie,gdy wstawisz ss'y po prostu na forum i tyle,wtedy nikt się ciebie nie czepi.. . :fullcap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElitarnY ZiomeK Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor #316380 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Dobra. W takim razie admin niech mi zrobi ss'y i zobaczymy co sie bedzie dzialo. A co do cimonka to dejww nie wyrazaj sie bo nawet nie byles przy tym jak na mnie najezdzal jak swinia ostatnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Sierpnia 2015 #317779 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Pany spokój ,od tego jest PW, podaj SS z obrazą ( tak będzie najlepiej ) świadkowie mogą kłamać Domyślam się ,że owego nie posiadasz ,więc zamknę temat i napisz nowy lub zgłoś się do mnie lub innej osoby z taką mocą jeśli to się powtórzy. Pamiętaj o dowodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Sierpnia 2015 #317780 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi