Mikus Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 1. Nick na TS3: Mikuś lub LudzieCygana 2. Wiek: 18 3. Mikro (obowiązkowe): Oczywiście posiadam sprawne 4. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: od 4 do 13 godzin 5. Dlaczego właśnie Ty (min 100 słów) :Myślę, że jestem kompetentną osobą, która spełnia wymagania by otrzymać tą funkcję, jestem osobą sprawiedliwą, kulturalną oraz taką która posiada duże poczucie humoru. Potrafię się dogadać z każdym użytkownikiem. Moderatorzy znakomicie opiekują się naszym TeamSpeakiem, a w tym podaniu wyciągam swoje pomocne dłonie i myślę, że jako nowicjusz mógłbym zostać Moderatorem naszego TeamSpeaka. Nie ma na mnie skarg od graczy, gdzie mogło by to automatycznie odrzucić podanie. Wiem, że mogę liczyć na pomoc od obecnych moderatorów Ts'a, ale również sam staram się też pomagać nowym użytkownikom na TeamSpeaku, którzy mają problemy lub proszą o range lub kanał. Podstawy ogarniam, umiem banować. Oczywiście dawanie rang, robienie kanałów itp. też zaliczam do podstaw. Jestem chłopakiem, który bardzo szybko się uczy. 6. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Chciałbym wprowadzić wiele ciekawych konkursów typu JakaToMelodia itp. oraz chciałbym wszystkich zarazić poczuciem humoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Aktywny, pomocny i komunikatywny. Stara się i moim zdaniem lepszego kandydata teraz nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Jestem jak najbardziej na tak, próbowałeś kilka razy, nie odpuszczasz. Należy CI się szansa, aktywny na tsie, bezkonfliktowy, ma dobry kontakt z użytkownikami. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Miła i bezkonfliktowa osoba, próbujesz już któryś raz z rzędu więc myślę, że tym razem się uda. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanPicolo Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Jestem na tak ogarnia często na ts miły pomocny jeden z lepszych kandydatów na tą posadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maajkeel Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 TAK: + często na ts + pomocny + kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Tak: +miły i bezkonfliktowy +aktywny +ogarnia Napewno da radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaZarD Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Dajcie mu, niech się cieszy. Byle byś szybko nie zrezygnował, powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Jestem na TAK! Kulturka na poziomie, do pogadania, lecz często aię obrażasz i wychodziś z kanału - warto to zmienić skoro masz być modkiem. GL! Link to comment Share on other sites More sharing options...