Mikus Napisano 26 Kwietnia 2016 #426605 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 1. Nick na TS3: Miku艣 lub LudzieCygana 2. Wiek: 18 3. Mikro (obowi膮zkowe): Oczywi艣cie posiadam sprawne 4. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: od 4 do 13 godzin 5. Dlaczego w艂a艣nie Ty (min 100 s艂贸w) :My艣l臋, 偶e jestem kompetentn膮 osob膮, kt贸ra spe艂nia wymagania by otrzyma膰 t膮 funkcj臋, jestem osob膮 sprawiedliw膮, kulturaln膮 oraz tak膮 kt贸ra posiada du偶e poczucie humoru. Potrafi臋 si臋 dogada膰 z ka偶dym u偶ytkownikiem. Moderatorzy znakomicie opiekuj膮 si臋 naszym TeamSpeakiem, a w tym podaniu wyci膮gam swoje pomocne d艂onie i my艣l臋, 偶e jako nowicjusz m贸g艂bym zosta膰 Moderatorem naszego TeamSpeaka. Nie ma na mnie skarg od graczy, gdzie mog艂o by to automatycznie odrzuci膰 podanie. Wiem, 偶e mog臋 liczy膰 na pomoc od obecnych moderator贸w Ts'a, ale r贸wnie偶 sam staram si臋 te偶 pomaga膰 nowym u偶ytkownikom na TeamSpeaku, kt贸rzy maj膮 problemy lub prosz膮 o range lub kana艂. Podstawy ogarniam, umiem banowa膰. Oczywi艣cie dawanie rang, robienie kana艂贸w itp. te偶 zaliczam do podstaw. Jestem ch艂opakiem, kt贸ry bardzo szybko si臋 uczy. 6. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Chcia艂bym wprowadzi膰 wiele ciekawych konkurs贸w typu JakaToMelodia itp. oraz chcia艂bym wszystkich zarazi膰 poczuciem humoru. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 26 Kwietnia 2016 #426611 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Aktywny, pomocny i komunikatywny. Stara si臋 i moim zdaniem lepszego kandydata teraz nie ma. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Kwietnia 2016 #426615 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jestem jak najbardziej na tak, pr贸bowa艂e艣 kilka razy, nie odpuszczasz. Nale偶y CI si臋 szansa, aktywny na tsie, bezkonfliktowy, ma dobry kontakt z u偶ytkownikami. Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 26 Kwietnia 2016 #426621 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Mi艂a i bezkonfliktowa osoba, pr贸bujesz ju偶 kt贸ry艣 raz z rz臋du wi臋c my艣l臋, 偶e tym razem si臋 uda. Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 26 Kwietnia 2016 #426622 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jestem na tak 聽 ogarnia 聽 cz臋sto na ts 聽 mi艂y 聽 pomocny 聽 jeden z lepszych kandydat贸w na t膮 posad臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Maajkeel Napisano 26 Kwietnia 2016 #426623 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 TAK: 聽 + cz臋sto na ts 聽 + pomocny 聽 + kultura 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽VEX` Napisano 26 Kwietnia 2016 #426625 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Tak: 聽 +mi艂y i bezkonfliktowy 聽 +aktywny 聽 +ogarnia 聽 Napewno da rad臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 26 Kwietnia 2016 #426626 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Dajcie mu, niech si臋 cieszy. 聽 Byle by艣 szybko nie zrezygnowa艂, powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Kwietnia 2016 #426634 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jestem na TAK! Kulturka na poziomie, do pogadania, lecz cz臋sto ai臋 obra偶asz i wychodzi艣 z kana艂u - warto to zmieni膰 skoro masz by膰 modkiem. 聽 GL! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi