cmoknijmniewastme Napisano 21 godzin temu #733930 Udostępnij Napisano 21 godzin temu Cześć. Chciałem kupić svip przelewem lub blikiem.. W sklepie nie mam takiej możliwości, jest tylko SMS. Mogę komuś wysłać blika ? Lub po prostu przelewem? Próbował mi pomóc gracz o nicku DRB. Znacie go? Mam nadzieję, że to nie podszywka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 21 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #733931 Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) JEST TAK MOZLIWOSC NAPISZ DO LUB VisTeR.' Administrator aquax Edytowane 21 godzin temu przez Smokuuu cmoknijmniewastme dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 godzin temu #733938 Administrator Udostępnij Napisano 18 godzin temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi