DeN@T Napisano 9 Sierpnia 2015 #316770 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Sprawa wygląda tak iż że jest lato to na wioskach są żniwa. Ja pochodzę z gospodarki dosyć dużej i w chwili obecnej mamy właśnie żniwa. I pracuje od 6:00 do 23:00. Żniwa u nas zaczęli 1.08.2015 i dopiero dziś mam czas odpalić kompa i napisać o urlop bo tak to ciągle praca praca praca. I w minionym tygodniu jak tak pracowałem nie wchodziłem na serwerownie z powodu napisanego powyżej. Chciałbym prosić o urlop Urlop: 1.08-16.08 Nick: DeN@T Powód: Praca sezonowa. Oczywiście w miarę możliwości jak znajdę choć troszkę czasu odwiedzę serwer i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Sierpnia 2015 #316775 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Przyznany, żniwa ahhh te żniwa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Sierpnia 2015 #316776 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi