Tough Style Napisano 9 Sierpnia 2015 #316728 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry: Tough Style Godzina, data zdarzenia: 18:16 "9 sierpnia 2015" Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Kain. [AMXBans] Pozostalo ci 25 minut i 49 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Tough Style [AMXBans] Powod : ' obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1737158739 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.2.73.102 ' [AMXBans] =================================== Uzasadnienie: Poprosiłem ładnie admina żeby nie wyrzucał mnie z serwera przez 5 minut, przyszedłem nawet o wiele szybciej. Ciężko się dostać na wasz serwer dlatego go poprosiłem. Wyrzucił mnie po chwili poproszenia go, wlazłem na serwer i napisałem "ale admin ty świnia jesteś" bynajmniej ja sądzę że nie wyzwałem go aż tak ostro aby dostać jakiegokolwiek bana. Jeżeli za to jest ban, to najmocniej przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 9 Sierpnia 2015 #316755 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Wybacz jeżeli każdy kto wejdzie na serwer będzie chciał posiedzieć 5 min na spec to w ogóle u nas nie pograsz. A od świń to wyzywaj kolegów może napiorą Cię po pysku. Poza tym to świnia ma ogon z tyłu :szczerbol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Sierpnia 2015 #316765 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam, ban jako tako słuszny, ale nie przesadzaj @Kain, wystarczy upomnieć, co innego jakby zaczął wyzywać od ku... ci... pedałów (od rowera). Ban i tak już minął. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Sierpnia 2015 #316766 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi