Silverka Napisano 8 Sierpnia 2015 #316410 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Wandiś [P] Co ta pani taka anonimowa ? Nieśmiała jestem. [P] Koleżanka starsza ? Mam 28 lat. [P] Gdzie pracujesz ? Na piekarni. Bailiff Jak wyżej. Sakku Honataro P] Nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy ale Croxiu kazał pospamować tutaj więc ... Jak tam zdrówko w drugiej połowie wakacji? Dziękuje, dobrze zlatują. Gorąco, nic się nie chce. happy [p]dlaczego już odpowiadasz na pytania zamiast poczekać do końca gdzie potem sie odpowiada ? No zlamilam trochę, nie patrzyłam wcześniej an czym to polega. [p]Cieszysz się wyboru ? Tak, odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. [p]lecisz do Madrytu do Kristo ? Nie polecę [p]CO tam ? tylko iść pić piwko i iść na plażę. [p]Rozmiar buta ? Mam małą stopę. 37 r [p]Cieszysz się że masz takiego OP ? Tak. Jestem zadowolona. [p]fajnie było ? Fajnie. nynek [P] Gdzie mieszkasz? Poznań. [P] Czym się zajmujesz? Pracuję w piekarni. [P] O czym marzysz? By spełniały się moje małe marzenia. [P] Jaki masz samochód? Nie posiadam [P] Masz dzieci? Nie posiadam. [P] Co byś zmieniła na forum? Chciałabym, by więcej osób ogarniało demka. [P] Skąd pomysł na taki nick? Kiedyś bawiłam się w direct connect. Miałam OP na jednym z serwerów i mi przydzielili taki nick. [P] Na jakim serwerze lubisz grać? Wiadomo, że dd2#1 [P] Będziesz częściej grała na dd2#2? Mam ograniczony czas grania na cs. Gram jak mój w pracy [P] Wrzucisz jakieś zdjęcia na forum? Pomyślę nad tym. [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? Namiot i swojego chłopaka;D [P] Gdzie masz największe łaskotki? Trochę powyżej bioder. [P] Z czego jesteś dumna? Prywatne. [P] Co byś jeszcze chciała osiągnąć? Prywatne, wole zostać anonimowa. [P] Czego się boisz? Lęk wysokości. [P] Jak się relaksujesz? Zimne piwko, jakiś film . A jak więcej czasu spacery [P] Ile lat byś chciała teraz mieć i dlaczego? Tyle co mam. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Grać w cs'a , spacery, film , muzyka. [P] Jaką miałaś największą wpadkę? Nie miałam. Jestem ostrożna. [P] Real Madryt czy Fc Barcelona? Real Madryt [P] Piwo czy wódka? Piwo [P] Dres czy sukienka? Dres [P] Spodnie czy spódnica? Raczej spodnie. Pracuję gdzie mam temperaturę -21 stopnie,na spódnice za zimno by chodzić. [P] Rajstopy czy pończochy? Rajstopy [P] Obcasy czy trampki? Trampki, [P] BMW czy AUDI? Audi [P] Z gumką czy bez? .. [P] 1.6 czy GO? 1.6 [P] FB czy NK? FB [P] Pizza czy sałatka? Sałatka [P] Hamburger czy frytki? Hamburger [P] Herbata czy kawa? kawa NeQ [P] Tak aczkolwiek nie? Tak, ale nie wiem o co chodzi. [P] Jak tam życie przed 30-stką? Dziękuje, pomyślnie. [P] Wbijesz do nas czasem na TS? Ograniczony czas grania. Nabijam godzinki w cs'a. [P] Gadamy sobie tu i tam czasem wbijesz na TS? Jak wyżej [P] Dlaczego nie wbijesz do nas na TS? Jak wyżej ściągam od bydlaka zamieniając; [P]Kogo nie lubisz na serwerze(wymień): Jestem anonimona, więc póki co nie ma takich osób:D Sky Is The Limit [P] Kto jest najzabawniejszym użytkownikiem naszego forum i dlaczego to właśnie ja? Sorki,ale Cie nie znam. [P] Przyznasz, że nynek to słabiak? Nie, nie przyznam [P] Czemu Silverka, a nie na przykład Golderka? Było pytanie skąd się wziął nick , odpowiedziałam. [P] Niebo jest limitem czy limitem jest niebo, co lepiej brzmi? Limitem jest niebo _______________________________________________________ [P] Jakie masz aspiracje na przyszłość? Znaleźć lepszą pracę, póki co [P] Masz jakieś rzeczy, które chcesz wykonać przed 30-stką? :v 30stka to nie wyrok. [P] Masz prawko? Jeżeli tak, to czym jeździsz? Jeżeli nie masz, to pomiń dalszą część. Nie mam. bydlak [P] Jak masz na imię ? Aneta. [P] Czy kogoś lubisz z forum? Wymień Tak, Frytka, Czarną, Happy, Evo, i za dużo by wymieniać. [P] Skąd jesteś ? Łódź, ale mieszkam w Poznaniu. knoppcio [P] Kochasz mnie ? Nie:P [P] Kręcą Cie łyse kolesie ? Niezbyt mnie kręcą łysi, ale nic do nich nie mam. [P] w dodatku dziki ? ????????? [P] Będziesz na zlocie w sierpniu jeżeli się odbędzie ? Być może, musiałabym wiedzieć miesiąc wcześniej , bo u mnie ciężko wynegocjować urlop w pracy. [P] całuski papa ide spać Ps. Jak lubisz zimne żubry to się zaprzyjaźnimy <3 Lubię zimne żubry. Odpalo'ny Grasz w cs GO? Nie, mój chłopak gra czasem na moim steamie w cs go. Twój nick świadczy o tym jaką masz range w GO ;D? Ranga Elitarny Zabójca 3 Trik3r [P] Jak się czujesz? Jest za ciepło dla mnie. Ale poza tym dobrze, dziękuje. [P] Jakiego koloru są Twoje oczy? Niebieskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 8 Sierpnia 2015 #316414 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Oczywiście, że nie przyznasz, że jestem słabiak Pracujesz w piekarni i jest tam -21 stopni? Brrr.... Masz gdzie "ochłonąć" w takie upały Bardzo ciekawe odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Sierpnia 2015 #316418 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Bardzo fajnie wyszło. Dobre odpowiedzi, szczególnie do tego narcystycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Sierpnia 2015 #316531 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Fajnie wyszło a kogo nominujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Sierpnia 2015 #316541 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Bardzo fajnie, odpowiedzi na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Sierpnia 2015 #316561 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 @EvO Oj tam zaraz narcystyczny (Może bardziej arogancki? Ale ja to nazywam pewnością siebie), nawet nie wykorzystałem krzty ironii, ja tylko szczery byłem. :golota: @nynek Stwierdziła pewnie, że tak banalnych faktów nie musi przyznawać. Jest w porządeczku. Leci plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Sierpnia 2015 #316569 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Kogo nominujesz ? :e Good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 9 Sierpnia 2015 #316590 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 musisz jeszcze nominować inną osobę do następnego Q&A + za pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 9 Sierpnia 2015 #316690 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ładnie wszystkie odpowiedzi są Jest + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor #316706 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 To nominuję...Czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Sierpnia 2015 #315804 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Świetne odpowiedzi Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 10 Sierpnia 2015 #316879 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi