Missia Napisano 8 Sierpnia 2015 #316397 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Nick: Misia Wiek: 15l. Doświadczenie (w byciu adminem): Jestem dość doświadczoną osobą jeśli chodzi o adminowanie. Podstawowe komendy znam i umiem w pełni się nimi posługiwać. Byłam adminką dość długo na jednym z serwerów. Staż w CS-sie: 2,5 roku Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem doświadczoną osobą w adminiwaniu,tzn. umiem rozpoznać gracza oszukującego od gracza "czystego". Dodam iż jestem osobą sprawiedliwą i odpowiedzialną. Często bywam na serwerze, dobrze dogaduję się z graczami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok.4-5h. Kontakt: Steam: Misia/Prywatna wiadomość na forum GameTracker: http://www.gametracker.com/player/MISIA/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 8 Sierpnia 2015 #316398 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Oczywiście jestem na tak, - Jest to młoda ale ogarnięta osóbka, jest niezwykle miła i nie wpada w kłótnie z nikim. - Ma doświadczenie w adminowaniu. - Na serwerze wśród graczy i adminów jest lubiana i nikt nie będzie miał problemu z tym, że zostanie pierwszą adminką ( oczywiście oprócz Ani ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Sierpnia 2015 #316399 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Ja również daję zasłużone tak. Wymagania spełnione. Zgłasza cziterów. Sympatyczna. Ogarnięta. No i po Ani i kakadu byłaby trzecią adminką na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 8 Sierpnia 2015 #316400 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Jestem na tak Wymagania spełnia Aktywna Ogarnięta Jedyny minus taki,że gra lepiej ode mnie ale to chyba każdy tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~~Banshee~~ Napisano 8 Sierpnia 2015 #316417 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Wielkie TAK. Komunikatywna, ogarnięta, miła. Bierzcie ją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2015 #316499 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Jestem na Tak, bo tak. Nie muszę się tu rozpisywać i mówić co spełnia, a czego nie. Mówiąc, że się nie rozpiszę w pewnym stopniu się rozpisuje. Warunki spełnia, prócz jednego (wieku), ale na to oko można przymknąć. Czyli Tak, bo tak z powodu powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 8 Sierpnia 2015 #316502 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Jestem na TAK +Ogarnięta +Duuuuuuużo gadasz przez mikro +Jest beka z Tobą :3 +Ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 9 Sierpnia 2015 #316573 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Jestem na Tak. Miła, sympatyczna. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 9 Sierpnia 2015 #316577 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Bezkonfliktowa, miła i sympatyczna. Jestem na Tak. Do tego może nauczysz DrzEvO trochę rozumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 9 Sierpnia 2015 #316659 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Na TAK +Miła, bez konfliktowa +Można się z nią pośmiać +Zgłasza na u@ +Kulturalna +Ma micro, można z nią pogadać +Steam +Godzinki +Często na serwie +Podanie mnie przekonuje +amx Powodzenia życzy Kodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoProstuMiichu Napisano 9 Sierpnia 2015 #316683 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Na TAK -ogarnięta -miła -często na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 9 Sierpnia 2015 #316691 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Nie miałem okazji Ciebie poznać ale jestem na TAK. W czasie wakacji brakuje adminów a Ty jesteś dość często na serwerze (stwierdzam po GT ) i spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 9 Sierpnia 2015 #316724 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Wielkie Tak Misiu Steam Godzinki Sympatyczna ;D Ogarnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 10 Sierpnia 2015 #316897 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Na wielkie tak! -aktywna -miła,moja lov <3 -amxx -da rade ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`izcoN Napisano 10 Sierpnia 2015 #316902 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Na tak wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2015 #316949 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Tak: GT+ Amx+ Doświadczenie w cs+ Mikrofon+ Steam+ Komunikatywna+ Bezkonfliktowa+ Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Sierpnia 2015 #317245 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi