.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 8 Sierpnia 2015 #316351 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 13:05 Nick admina/gracza, który zawinił: .::Albański Mocarz::. Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Dostałem Destroya. Po czym dostaje UB , ponieważ admin nie wstawił dowodów. Ale tu rodzi się problem, wchodząc w csa na dowolny serwer, automatycznie zamyka mi csa , i wraca do pulpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Sierpnia 2015 #316352 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Po destroyu musisz zrobić reinstall CSa (chociaż ja preferuje reinstal całego steam) bo destroy niszczy pliki gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 8 Sierpnia 2015 #316431 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Adminowi cod bf4 dd2 to samo poszło jak banował reklame, jedyne co mu pomogło to format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Sierpnia 2015 #316565 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Zamknę temat jak coś to napisz to otworzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi