Skocz do zawarto艣ci

Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: SzatanPicolo

2. Wiek: 17聽

3. Do艣wiadczenie: 艣rednie ( szybko si臋 ucz臋 )

4. Mikro (obowi膮zkowe): TAK

5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 1-8 h ( aktualnie jestem na urlopie ale podanie chce ju偶 mie膰 za sob膮 )

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Jestem ogarni臋ty i lubi臋 pomaga膰 innym czuje 偶e ze mn膮 przy pomocy mo偶emy zrobi膰 co艣 jeszcze lepszego ni偶 jest ( cho膰 jest du偶o ) Jestem du偶o na ts jak kto艣 nie wierzy. Nie pisze tego podania by bawi膰 si臋 t膮 rang膮 偶eby psu膰 innym osobom przyjemno艣膰 korzystania z tego ts3 ale chce pomaga膰 , chce pokaza膰 偶e ka偶dy kto zna si臋 na ts3 i lud go lubi b臋dzie m贸g艂 pomaga膰. Dziwi膮 mnie nie kt贸re wypowiedzi banuje ( wypier*alaj) Wander nie wiem czy ty mia艂e艣 na jb kiedy艣 na raz 6 reklam kt贸re szybko wracaj膮. Nie ogarniam ludzie jak wiem kultur臋 mam i chce by膰 dla innych mi艂y ale anga偶uje si臋 w t膮 sie膰. Ca艂y czas my艣l臋 co by zaproponowa膰 偶eby innym by艂o lepiej. Pinokio wiesz jak by艂em szcz臋艣liwy gdy serwer by艂 ju偶 got贸w kiedy zn贸w ludzie graj膮. Czasem 艣ni mi si臋 stara ekipa wr贸ci i jak za dawnych czas贸w b臋dziemy gra膰 itp. My艣l臋 偶e dosy膰 ju偶 napisa艂em jak co艣 jeszcze to napisz do mnie pogadamy mo偶e przekonam Ci臋. Ja tylko chce pom贸c. Nie chce nic z艂ego zrobi膰 tylko pomaga膰!

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Chcia艂bym pom贸c u偶ytkownikom kiedy nie ma innych moderator贸w ts3 ( szczeg贸lnie rano )聽

Jak mnie nie wida膰 na ts najcz臋艣ciej jestem na publiczny 1, kana艂 od 20 - 40 (sam wiesz wander )

Ps; du偶o napisa艂em? jak nie to pisa膰 napisz臋 jeszcze wi臋cej by was przekona膰

Prosz臋 o szybkie przeczytanie tego co doda艂em.

Sprawa z ostrze偶eniami zrobi臋 je jak wr贸c臋聽

聽Prosz臋 o wyrozumia艂o艣膰 jestem na urlopie i chcia艂bym wiedzie膰 czy wed艂ug was nadaj臋 si臋 na moderatora ts3聽

聽Pozdrawiam z Wakacji聽

B臋d臋 walczy艂 p贸ki mog臋!!!

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Nie, wybacz

Jeste艣 na urlopie a mod.ts3 to dosy膰 du偶y obowi膮zek bo praktycznie musisz ca艂y.czas.by膰

Wypoczywaj.

Pomoc mo偶e ka偶dy :P

Podanko na niedosyt

Ps; zamalo opisa艂e艣.

Odno艣nik do komentarza

Nie ,dawa艂e艣 bany z powodem wyp*erdalaj

Kr贸tko na sieci jeste艣 i mao na ts jeste艣

Lubie Ci臋 ale mia艂em napisa膰 prawde :)

/Bo wtedy gra艂e艣 NA DELCIE WIELB艁膭DZIE .........

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: Niestety na chwil臋 obecn膮 wy艂oni艂 si臋 odpowiedni kandydat. Pracuj rzetelnie nad obecnie powierzonymi rangami, a my zapraszamy z podaniem na nast臋pn膮 rekrutacj臋.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...