JestemSamolotem Napisano 7 Sierpnia 2015 #315823 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Nick: JestemSamolotem Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem admina na kilku serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-6 Staż w CS-sie: 2 lata bez steama, 4 z steamem Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Serwer jest naprawde fajny oraz dobrze sie na nim gra a co a tym idzie jest wielu cheaterów a ja chciałbym pomóc w zmniejszeniu ich na serwerze aby sie jeszcze przyjemniej grało Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy czasami pogram godzine a czasami cztery Kontakt:Steam, gg Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/JestemSamolotem/80.72.40.110:27020/ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 7 Sierpnia 2015 #315849 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Tak Wiek Steam Aktywność Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 7 Sierpnia 2015 #315984 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Widziałem Cię parę razy, ale jestem tego zdania, że admin musi być aktywny także na forum, dlatego jestem neutral. 3 posty jednak za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2015 #316526 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Ja mimo wszystko jestem na tak. Gracza widuje, problemów nie sprawia, a jako, że są wakacje admini tyle czasu na grę nie maja. Ale poczekajmy na wypowiedzi innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 8 Sierpnia 2015 #316533 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Ja również jestem na tak! Na testa można zobaczyć jakie zdolności gracz posiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek0703 Napisano 9 Sierpnia 2015 #316645 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Również tak, chłopak ogarnia, często jest na serwerze, wiek dobry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpnia 2015 #316950 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Zostajesz przyjęty na stanowisko admina na OP - 14dni Jeśli spiszesz się jako admin, zostanie on przedłuzony. Zapraszam na PW ze swoim SteamID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpnia 2015 #316951 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi