KILL_ALL! Napisano 7 Sierpnia 2015 #315768 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry: Anubis, ja jaki Kill All! byłem w spectie Godzina, data zdarzenia: 13:26 07.08.15r. Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 7 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Silverka. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Anubis [AMXBans] Reason : ' demko na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 91.233.250.205 ' [AMXBans] ===================================== Uzasadnienie: "http://www12.zippyshare.com/v/JOaUrxse/file.html"tutaj od początku widać, że nic nie miał, może przez pomyłkę dała Anubisowi zamiast anduu, bo anduu miał aima... bana dostał koło 11 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Sierpnia 2015 #315779 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Tak jak wspominałem na pw, musimy poczekać na wypowiedź adminki i jej dowody. Proszę o troszkę cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 7 Sierpnia 2015 #315781 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 http://www52.zippyshare.com/v/3tQl9dNv/file.html Proszę , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrGothicen Napisano 7 Sierpnia 2015 #315785 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 O serio? W takim razie każdemu kto trafi fartem w łeb dasz bana? Jak masz problem z ogarnięciem co to AIM i jak on działa to pooglądaj takie rzeczy na YT. To że gram sztabowym, na filmiku widać 2 kile w głowę, bo potem jakoś nagle już nie strzelałem w głowę jakimś cudem, do tego nie mam rozrzutu. Wiesz, celownik zostaje w miejscu a ja strzelać mogę dalej. Radzę pani admin zapoznać się jak wyglądają popularne cheat'y skoro dla ciebie jest to AIM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KILL_ALL! Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor #315786 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/68494-aimer-kaczka1338/#entry356127 tak dla porównania demko od aimera kaczka1338 jest różnica między AIMem a skillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KILL_ALL! Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor #315790 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Brawo silverka, na podstawie jednej i tylko jednej akcji dałaś bana! Brawo! Widać, że nie ogarniasz w rozpoznawaniu aimerów poza tym, przyjrzyj się uważnie całemu demku a nie na podstawie jednej akcji wlepiłaś bana i jeszcze brak odezwu z Twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2015 #315791 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Osobiście Cie banowałem i widziałem, że był to czysty AIM. Niestety, ale musimy się pożegnać z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 7 Sierpnia 2015 #315792 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Grałam na serwerze cod mod - wybrałam klasę sztabowy i jakoś celownik mi się tak nie trzęsie. Co prawda z rozrzutem trochę racji jest, ale aim to aim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2015 #315793 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi