Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2015 #315450 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam, mam pewien problem a mian\owicie jak chce wejsc na serwer tego ts-a wyskakuje mi takie cos "This server is blacklisted. Refusing to connect." Mój nick: Dr. JoinT ;p Moje Ip: niemam jak sprawdzic ale chyba po zamieszczeniu posta administracja powinna je widziec na tego ttypu forum jak sie nei myle chcialbym zaznaczyc ze nie przypominam sobie zebym kieykolwiek u was na ts byl i prosze o wyjasnienie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 7 Sierpnia 2015 #315695 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Być może wchodzisz na stary adres ip. Poprawny to ts3.multi-head.pl znajdziesz go na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2015 #315697 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Miałeś racje Thx za pomoc Leci łapka w górę Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 7 Sierpnia 2015 #315701 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi