DobryChlopak Napisano 6 Sierpnia 2015 #315378 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Nie chcę zakładać kolejnego tematu o Urlop bo Czarna dała już tyle szans ile mogła, ale brak czasu na grę w wakacje po prostu nie pozwala mi być takim adminem jakim powinienem być i dla tego rezygnuję z tego stanowiska. Kiedy polepszy się mój status czasu postaram się wrócić jako Admin, jako gracz zostaję.. pozdro dla wszystkich . ps. ViP'a mam dożywotniego jakby ktoś nie wiedział lub zapomniał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Sierpnia 2015 #315382 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2015 #315385 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Jako iż jest to rezygnacja, a nie pożegnanie pozwolę sobie zamknąć. Dzięki za współpracę i pilnowanie serwa. Proszę o odebranie uprawnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2015 #315386 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi