Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2015 #315286 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry: zeksio Godzina, data zdarzenia: wczoraj wieczorkiem Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : zeks [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 43281828 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.189.88.103 ' [AMXBans] ================ Uzasadnienie: Grałem sobie na DM'ie gdy nagle jakiś admin przyznał mi bana za 'czity' których nie posiadam. Nie nagrał demka/ nie zrobil ssów. To juz któryś ban na multihead ludzie... http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A43281828 wystarczy spojrzec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2015 #315297 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Zbanował Cię @PsychoCiocia. Zapraszam tego admina z dowodami, w postaci demka. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2015 #315300 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ziomek, sprawdz ile razy mialem tu bana i potem UB... chcialbym pograc no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 6 Sierpnia 2015 #315398 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Hmm, zaszła pomyłka z mojej strony zbanowałem tego co nie trzeba, przepraszam za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Sierpnia 2015 #315427 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi