Sebus serduszko Napisano 9 Grudnia 2025 #737732 Napisano 9 Grudnia 2025 (edytowane) Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa Edytowane 9 Grudnia 2025 przez Sebus serduszko
strafelegit Napisano 10 Grudnia 2025 #737793 Napisano 10 Grudnia 2025 16 godzin temu, Sebus serduszko napisał: Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa bind n nightvision
Sebus serduszko Napisano 12 Grudnia 2025 Autor #737993 Napisano 12 Grudnia 2025 W dniu 10.12.2025 o 10:55, strafelegit napisał: bind n nightvision I nic się nie dzieje jak klikam. Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka.
strafelegit Napisano 12 Grudnia 2025 #738057 Napisano 12 Grudnia 2025 10 godzin temu, Sebus serduszko napisał: I nic się nie dzieje jak klikam. Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka. No to nie wiem dlaczego masz taki bugi bo u mnie działa ale co do mesjasza to sprawdzę
strafelegit Napisano 12 Grudnia 2025 #738058 Napisano 12 Grudnia 2025 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
Popularne Dni
12 Gru
3
9 Gru
1
10 Gru
1
Najaktywniejsi w tym temacie