Sebus serduszko Posted December 9, 2025 #737732 Posted December 9, 2025 (edited) Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa Edited December 9, 2025 by Sebus serduszko
strafelegit Posted December 10, 2025 #737793 Posted December 10, 2025 16 godzin temu, Sebus serduszko napisał: Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa bind n nightvision
Sebus serduszko Posted December 12, 2025 Author #737993 Posted December 12, 2025 W dniu 10.12.2025 o 10:55, strafelegit napisał: bind n nightvision I nic się nie dzieje jak klikam. Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka.
strafelegit Posted December 12, 2025 #738057 Posted December 12, 2025 10 godzin temu, Sebus serduszko napisał: I nic się nie dzieje jak klikam. Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka. No to nie wiem dlaczego masz taki bugi bo u mnie działa ale co do mesjasza to sprawdzę
strafelegit Posted December 12, 2025 #738058 Posted December 12, 2025 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Recommended Posts
Top Posters In This Topic
3
2
Popular Days
Dec 12
3
Dec 9
1
Dec 10
1
Top Posters In This Topic