Sebus serduszko Napisano 17 godzin temu #737732 Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa Edytowane 17 godzin temu przez Sebus serduszko Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 1 godzinę temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #737793 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 godzin temu, Sebus serduszko napisał: Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa bind n nightvision Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi