Sebus serduszko Napisano Wtorek o 17:25 #737732 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:25 (edytowane) Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa Edytowane Wtorek o 17:28 przez Sebus serduszko Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Środa o 09:55 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #737793 Udostępnij Napisano Środa o 09:55 16 godzin temu, Sebus serduszko napisał: Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa bind n nightvision Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebus serduszko Napisano 1 godzinę temu Autor #737993 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 10.12.2025 o 10:55, strafelegit napisał: bind n nightvision I nic się nie dzieje jak klikam. Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi