Sebus serduszko Napisano Wtorek o 17:25 #737732 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:25 (edytowane) Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa Edytowane Wtorek o 17:28 przez Sebus serduszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Środa o 09:55 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #737793 Udostępnij Napisano Środa o 09:55 16 godzin temu, Sebus serduszko napisał: Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu. Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N? Edit wielokrotny skok również mi nie działa bind n nightvision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebus serduszko Napisano 12 godzin temu Autor #737993 Udostępnij Napisano 12 godzin temu W dniu 10.12.2025 o 10:55, strafelegit napisał: bind n nightvision I nic się nie dzieje jak klikam. Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 1 godzinę temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #738057 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Sebus serduszko napisał: I nic się nie dzieje jak klikam. Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka. No to nie wiem dlaczego masz taki bugi bo u mnie działa ale co do mesjasza to sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 1 godzinę temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #738058 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi