Skocz do zawartości

Bind N

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu.

Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. 

Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N?

Edit wielokrotny skok również mi nie działa 

Edytowane przez Sebus serduszko

• Opiekun CS 1.6 PAINTBALL
16 godzin temu, Sebus serduszko napisał:

Cześć mam problem z bindem N czyli przyjęcie bota. Nic się nie dzieje po naciśnięciu.

Wiem że problem leży w moim kliencie bo na tym z cssetti działa normalnie ale mam na nim spadki fps tak że nie da się grać a mam bardzo słaby sprzęt. 

Mógłbym poznać bind by sobie samemu go dodać pod N?

Edit wielokrotny skok również mi nie działa 

bind n nightvision

W dniu 10.12.2025 o 10:55, strafelegit napisał:

bind n nightvision

I nic się nie dzieje jak klikam. 

Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka.

• Opiekun CS 1.6 PAINTBALL
10 godzin temu, Sebus serduszko napisał:

I nic się nie dzieje jak klikam. 

Może to z moim nickiem jest coś nie tak bo grałem przez klienta z cssetti i działało. Przeszedłem na tego okrojonego ale zapomniałem hasła na inny serwer cod więc zmieniłem trochę nick i teraz obojętnie na którym kliencie czy tym z cssetti czy tym okrojonym nie działa mi przejęcie bota ani wielokrotny skok na Mesjaszu. Jedynie działa mi użycie perka.

No to nie wiem dlaczego masz taki bugi bo u mnie działa ale co do mesjasza to sprawdzę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...