Swirusek Napisano 5 Sierpnia 2015 #315152 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam posiadam taki problem iz pisze ze nie posiadam znajomych w moim profilu na forum ehh Wchodze na kogos kogo wiem ze na bank mialem w znajomych i pisze mi zeby go usunac wiec kilkam to i pisze nie udana akcja czy jakos tak. Czy mozna mi ktos to odbugowac ? Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Sierpnia 2015 #315155 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Usunęło znajomych po naprawie forum i z tego co napisał @croxiu, to nie ma możliwości przywrócenia starych znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor #315188 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Usunęło znajomych po naprawie forum i z tego co napisał @croxiu, to nie ma możliwości przywrócenia starych znajomych. Hmm to jak ja mam ich usunac skoro nie moge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Sierpnia 2015 #315202 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 jak usunąć jak ich w profilu nie masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor #315215 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Naprawiło się widocznie musiał ktoś mnie zaprosić aby bylo git. Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Sierpnia 2015 #315216 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi