.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 4 Sierpnia 2015 #314817 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): Przed chwila Nick admina/gracza, który zawinił: Bydlak Dowody: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Skan przed 7s' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:58887947' [AMXBans] Twoje IP: '195.117.84.112' Świadkowie: Uzasadnienie: Ban na 30 min, proszę admin o przedstawienie dowodów. Ponieważ dostałem bana nie słusznie. Admin nie ma pojęcia co to jest skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Sierpnia 2015 #314822 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 No więc słuchaj, miałeś admina tutaj itd, trzymałeś się regulaminu ale tym razem strzeliłeś z respa przed upływem 7s. Nie robię ss-y z takich przypadków bo jeżeli znacie regulamin tak więc też trzeba go przestrzegać. A i słuchaj wiem ze bez dowodu przegram lecz Ty sam dobrze wiesz ze zawiniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor #314826 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Nie strzelałem z respa. Gościu oglądnij sobie demko i mi ciemnoty nie wciskaj. Zejdź na specta i popatrz. Nie puszczę tego płazem , i nie będzie mnie ktoś kur** bez podstaw banował. Sprawa nie zostanie zbagatelizowana, banujesz na 30 min dowód ma być, choć by nawet minął tydzień po tym banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Sierpnia 2015 #314805 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 No więc słuchaj nie udawaj się za kogoś kim nie jesteś bo to nigdy w życiu na dobre Ci nie wyjdzie. Dowodu żadnego nie mam tak jak napisałem wcześniej. Oczekuję na ostrzeżenie, jak dla mnie temat do zamknięcia. Następnym razem się pilnuj bo bez ss-a Cię nie zbanuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor #314831 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jest dowód przeglądnij sobie demko . Admin za 5 groszy. Więcej takich brawo. To że chodzą po txt , to że przeklinają , ciekawe czemu za to nie banujesz. ? http://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1508042321-de_dust2002.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Sierpnia 2015 #314853 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 bydlak zrezygnował z posady admina temat uważam za zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Sierpnia 2015 #314854 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi