Skocz do zawartości

Skarga na tushirek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):okolo 17:05

Nick admina/gracza, który zawinił:Tushirek

Dowody:Niestety bind mi na ss nie dziala ale mozecie zobaczyc na hltv jesli owe jest.

Świadkowie:(K.U.B.A) jakos tak moze poprze

Uzasadnienie:Admin dal mi bana za to ze nazwalem go beznadziejnym adminem a potem jeszcze powiedzial przez mikro wypierdalaj. Poszlo o to ze gracz odpalil na poprzedniej mape nuke i mapa sie zmienila jako ze gracza nie mieli prawa wyboru mapy admin powinien zrobic vote.

Jeee, w końcu, doczekałem się pierwszej skargi od 4 miesięcy :) No więc zaczynamy. Owszem było nuke, mapka zmieniła się na cs_rio, gdzie masz to napisane, że mam obowiązek zmiany mapy po użyciu nuke? Poza tym tylko ty chciałeś zmiany, nikt inny o tym nie pisał. Po 2 Opiekunka serwera Ania :) powiedziała nam wyraźnie, że jeśli mapa ma wystarczająco respów i gracze nie zabijają się przy respie to mapa ma zostać, lub jeśli większość graczy chce zmiany to robić vote o zmianę mapy. o zmianę prosiłeś tylko ty i wyraźnie ci mówiłem 3 razy co można zobaczyć na hltv (nie wiem czy na hltv odczytuje głos) a ty nadal nalegałeś na zmianę. Po wypowiedzeniu z moich ust ostatni raz że zmiany nie będzie (powiedziałem doraźniejszym głosem, bo już mnie wpieniałeś że nie będzie zmiany na tylko twoje życzenie, po czym odpowiedziałeś "beznadziejny admin", mam wycinek z konsoli ale jako, że sam się przyznałeś odpuszczę to. Wtedy dostałeś bana na 1h za obrażenie mnie, bo była to dla mnie wystarczająca obraza na bana za 1h. A to "wypierdalaj" przyznaję, że wypowiedziałem, bo było to w nerwach. Za chamstwo odpowiadam chamstwem. Moją wersję wydarzeń mogą potwierdzić gracze z serwera co w tym czasie byli. Nie pozdrawiam kamień elo.

Fakt ale gdybys zrobil vote o to czy zmieniamy mape to by bylo prosciej wiedziec czy zmieniac czy nie a beznadziejnym admin to nie jest obraza to jest ocena innej osoby i nie slusznie dostalem bana wiec jesli nie radzisz sobie z krytyka innych to sobie daruj .

nie musiałeś tego pisać tylko zachować to dla siebie, a że napisałeś to twój problem, jak już pisałem, vote o zmianę możemy robić tylko gdy większość prosi o vota lub gdy respy są za małe, respy są na mapie cs_rio git, nikt nie ginie, a ty sam jedyny prosiłeś o zmianę więc vota nie było proste. Twoim tokiem myślenia, jakby ktoś napisał na czacie "debilny admin" to nie jest to obraza tylko opinia o kimś? Niedorzeczne.

Powiem Ci,że nawet trochę śmieszny jesteś, ale dobra, śmiechy chichy na bok. Dla mnie "beznadziejny" oznacza to, że się nie znam na adminowaniu, twoja skarga jest pierwszą od 4 miesięcy, więc jak widać nie adminowałem źle, ty masz problem o to, że zbanowałem cie za odpyskowanie "beznadziejny admin" po tym, jak powiedziałem do Ciebie kulturalnie, że zmiany nie będzie, bo Ania mówiła, że tylko gdy respy są za małe można robić vote. Nie spam już bo to bez sensu, napisałem co miałem napisać, dostanę ostrzeżenie, spoko, przyjmę to, ale jak dla mnie jesteś śmieszny z tą skargą :) 95 to twój rocznik? W to wątpię po twoim zachowaniu.

@ Z mojej strony to wszystko, być może nie umiem przyjąć krytyki, być może umiem, nie wiem, lecz ty mnie wgl nie znasz i mówisz, że jestem beznadziejnym adminem, zobaczymy co zadecydują o tym wyżsi.

Witam.

Musisz poprzeć swoją wypowiedź dowodami.

"Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego."

To raz, dlatego, że admin przyznaje się do zarzucanego mu czynu, skarga trafia do Opiekuna, on zadecyduję co dalej.

Zamykam, aby nie było jeszcze większego spamu.

Pozdrawiam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...