Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2015 #314598 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry: i5k1llz | Enerqq2k10` Godzina, data zdarzenia: 04.08.2015 - 12:44:43 Mapa: Oczywiście De_Dust2. STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:36931589 / 212.244.224.52 Uzasadnienie: No cóż.. wczoraj grałem sobie w cs'a i postanowiłem zmienić moje gui na troszkę inne.. domyślne mi się znudziło.. zainstalowałem gui i wywaliło mi cs'a.. więc mimo prób szukania backup'owych folderów w internecie nie znalazłem nic.. więc odinstalowałem i zainstalowałem cs'a ponownie. Dziś wchodzę na serwer i wybieram team.. oczywiście motd trzeba jak zawsze zaakceptować poprzez enter, bądź kliknięcie przycisku ok. I wyświetla się wybór team'ów.. gui, które zainstalowałem sprawiło, że po wciśnięciu klawisza 2 automatycznie zmieniło mi nick.. nagle patrzę.. Ban.. powód: Proba zmiany Nazwy Gracza na Reklame w trakcie gry, o której nie miałem kompletnie zielonego pojęcia, nie zdąrzyłem nawet wybrać do końca team'u. Nie mam pewności czy dostanę UB, jak każdy. Jeśli nie trudno, jedyne co mogę przysiąc to to, że nie miałem złych intencji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Sierpnia 2015 #314601 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Tak jak w przypadku http://multi-head.pl/index.php?/topic/68252-za-co-ban/ Daję ub, ale decyzję może zmienić Opiekun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Sierpnia 2015 #314603 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi