0mI Napisano 23 Marca 2016 #415271 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Nick:0mI Wiek:30 Doświadczenie (w byciu adminem):7 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10):7.5 Staż w CS-sie:15 Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Bylem tu już adminem, miałem także opiekuna na tym serwerze i przez moja drobna pomyłkę straciłem range. Wiem, ze zasady się zmieniły i został wprowadzony surowszy rygor, ale nieopacznie to przeoczyłem. Chciałbym wrócić na stanowisko, bo nie chciałbym stracić tylu lat pracy i wysiłku włożonego w rozwijanie serwera. Dodatkowo do tej pory tworzyliśmy dobra ekipę z adminami. Zawsze w perspektywie mam dobro serwera, a wiem tez, ze dodawałem tu zawsze coś od siebie i nadal chce dodawać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Różnie ale 2/4 godzin Kontakt:Steam Forum TS3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/0mI/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ven-Ten Napisano 23 Marca 2016 #415281 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Oczywiście że TAK ! Do momentu straty rangi sprawował się bardzo dobrze w roli admina , myślę ze teraz będzie jeszcze lepszy po tym mały potknięciu ! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 23 Marca 2016 #415291 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Podanie to tylko formalność, ma wodę w głowie i jest strasznie cierpliwy. Nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Marca 2016 #415292 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 na duze tak!! wymagania spełnione! znam go nie od dziś i wiem ze już nie zawali sprawy bo zrozumiał swój błąd podanie to chyba czysta formalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 23 Marca 2016 #415297 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Myślę, w przypadku tego Pana nauczka nie pojdzie w las. Mam nadzieję, że więcej taka sytuacja się nie powtórzy. Jak dla mnie do natychmiastowego przywrócenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2016 #415299 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Co tu dużo pisać, odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku! Witamy z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Marca 2016 #415306 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 @0mI, COD bez Ciebie nie jest taki sam. Tworzysz te ekipe odkad tylko pamietam i Twoje zaangazowanie w rozwoj od zawsze bylo widoczne i dla poprzednich opiekunow i dla kolegow adminow. Popelniles maly blad, ale wierze, ze to byla calkiem niezla nauczka i takiego bledu juz z Twojej strony na pewno nie bedzie. Z reszta, co ja bede gadac - nie znamy sie od wczoraj To jest takze przestroga dla pozostalych adminow jak i kandydatow. Zasady ulegly zmianie i trzeba pamietac, zeby na biezaco sledzic co na MH piszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Marca 2016 #415307 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi