neutron Napisano 3 Sierpnia 2015 #314276 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 1. Nick na TS3: neutronek 2. Wiek: 17 lat 3. Doświadczenie: Spokojne mogę powiedzieć że na tą rangę duże. 4. Mikro (obowiązkowe): Oczywiście że tak 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Od 2 do 5 godzin, czasem może więcej. (Oczywiście przez okres wakacyjny jest ten czas nieco mniejszy) 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Bawiłem się kiedyś w robienie własnego serwera ts, ale tylko tak dla fanu. Myślę że moje doświadczenie z ts jest na tyle duże żeby ogarnąć tą posadę. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Nie ukrywajmy. Chcę wprowadzić ład i porządek, ponieważ czasem tego brakuje. (Oczywiście pisząc to nie mam na celu obrażenie żadnego moderatora ts, jeśli ktoś źle odebrał moje pierwsze zdanie w tym podpunkcie to z góry przepraszam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Sierpnia 2015 #314317 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Tak Często na ts i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 4 Sierpnia 2015 #314722 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Często przebywa na ts3, dobry kandydat na moderatora, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 4 Sierpnia 2015 #314734 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Często na TS3 wiec na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 4 Sierpnia 2015 #314835 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Co mogę powiedzieć często go widać i to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Sierpnia 2015 #314839 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jestem na TAK. Czesto aktywny, kultura, ogarniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Sierpnia 2015 #316836 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Niestety na chwilę obecną wyłonił się odpowiedni kandydat. Pracuj rzetelnie nad obecnie powierzonymi rangami, a my zapraszamy z podaniem na następną rekrutację. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi