Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2015 #314166 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry: Bambusek Godzina, data zdarzenia: dzisiaj 16;07 Mapa: DD2 #2 STEAM_ID / IP: NonSteam Uzasadnienie: SS Link do bana: http://aquax2.unixst...t.php?bid=15683 Link do SS: http://www18.zippysh...ncBKr/file.html Mogę wiedzieć o co chodzi ?? czemu SS modyfikowane ?? rozszerzenie mają .tga a wy piszecie że złe rozszerzenie ?? Link poprzedni: http://multi-head.pl/index.php?/topic/68142-5-raz-ss-bambusek/#entry354586 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Sierpnia 2015 #314222 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Właśnie widzę to .tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2015 #314281 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Możesz mi to wytłumaczyć ?? Ja mam wszystkie pliki .tga a nie widze .bmp Nawet po wciśnięciu właściwości mam nadal pliki .tga ?? No więc po głębszym namyśleniu postanowiłem podesłać paczke ( .rar ) do mojego kumpla aby sprawdził rozszerzenie plików ... Efekty widać niżej Wyraźnie wyżej jest .tga nawet po najechaniu na właściwości... Więc ja nie wiem co ty masz za PC albo coś ale screeny są czyste oraz czasy mają takie same i rozszerzenie jest .tga czyli prawidłowe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 3 Sierpnia 2015 #314298 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Tylko ,że gracz ma bana za czitowanie, a nie ssy. Dostał od August, ktorego proszę o przedstawienie dowodów. Za skreeny widze , że dostałeś Ub w bansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2015 #314299 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Tylko ,że gracz ma bana za czitowanie, a nie ssy. Dostał od August, ktorego proszę o przedstawienie dowodów. Za skreeny widze , że dostałeś Ub w bansie. Racja za ss był UB tylko że August dał mi bana za czitowanie dlatego że chodzi o to rozszerzenie SS ( zmienił tylko powód z wstaw screeny na czitowanie ) i tyle. @Silverka Mogłabyś sprawdzić rozszerzenie plików i podesłać tu ss ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Sierpnia 2015 #314305 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Po konsultacji z S@, który poparł moje uwagi i tak nie dostaniesz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Sierpnia 2015 #314306 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi