ErykCS Napisano 1 Sierpnia 2015 #313837 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Witam Proponuje jakiś turniej 5vs5 jestem nowy znam mało osób a dzięki takiemu turnieju moglibyśmy bliżej się poznać oczywiśćie też nagrody by mósiały być nwm prosze o rozpatrzenie mojej propozycji pozytywnie myślę że, sporo osób by się to spodobało i chcieli by wziąc udział ZASADY: -Drużyna musi składać się z 5 osób oraz 1 rezerowy i podawac drużynę (nick w cs 1.6) kapitan drużyny powinien podać całą drużynę łacznie z sobą W temacie którym napisze właściciel jeśli sie zgodzi na turniej ! -Podać nazwe drużyny i jeden dzień przed turniejem już zamknąć temat aby podsumowując wszystkie drużyny i jakoś zaplanowąc kiedy jakie ze sobą drużyny grają Mam nadzieję że, wiecie o co mi chodzi i proszę o pozytywne rozpatrzenie To tylko propozycja Jezeli nici z turnieju będą to moze jakiś konkurs top15 na DD2#1 ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Sierpnia 2015 #313839 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Tyle już tutaj było propozycji na temat turniejów i żaden nigdy nie wypalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErykCS Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor #313840 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Szkoda a przydałby się ale..... moze coś pyknie a jęsli nie to poproszę jeszcze raz ale o konkurs top15 na DD2#1 hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Sierpnia 2015 #313855 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Nigdy chyba nikomu takowy konkurs nie wyjdzie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 2 Sierpnia 2015 #314090 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Było, nie wypaliło. Oczywiście na nie, nie ma co ciągnąć tematu z takim turniejem. Co do top1 na dd2#1, pytaj Opiekuna Serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 2 Sierpnia 2015 #314091 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi