* LwG * Damian Napisano 31 Lipca 2015 #313698 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; Jest - Minimum 16 lat; Jest - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; Jest - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; Jest - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; Jest - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Jest - Minimum 20h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; Mam - Posiadanie mikrofonu; Będzie Nick: Nie Mam Dzwieku Wiek: 16. Doświadczenie (w byciu adminem): Moim zdanie mam duże ponieważ miałem admina/strażnika/opiekuna kilka razy, miałem admina na serwerze typu : DD2. TeamPlay. DM. BaseBulider. JailBreak. Cod Mod. BF4. ZM. Znajomość AMXX (W skali 1-10): AMXX to myślę że 8/10 będzie nikt nie jest ideałem Staż w CS-sie: 7/8latek z przerwami. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Ponieważ myślę że przyda się pomoc ogarniam i jeszcze dwie ręce do pracy się przydadzą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4h. Kontakt: GG/Steam/Skype/Facebook Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Nie%20Mam%20Dzwieku%20%3A%28/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK. Napisano 31 Lipca 2015 #313702 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Jestem na Nie. - Jakimś cudem nabiles 7 postow - Konto pod podanie ( rejestracja wczoraj ) - Twoja aktywność podlega śmiechu, wymagane jest 20 h a ty masz zaledwie 14 . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 31 Lipca 2015 #313710 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Jestem na NIE Ledwo co zacząłeś grać na serverze i już składasz podanie Twoja aktywność nie powala, 14 godzin, chłopie i ty chcesz być adminem ? I jak tam kolega wyżej napisał "konto pod podanie (rejestracja wczoraj)" zgadzam się z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 31 Lipca 2015 #313748 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Jestem neutral -Nadrób godziny -Daj się poznać -Pograj jeszcze z tydzień i dopiero o podaniu myśl -Bądź bardziej aktywny na forum-serwerze +Steam +Wiek +Ogarnięty +Kulturalny +Da się z nim pośmiać, popisać w miłej atmosferze +Zgłasza na u@ Ps:Godzinki nadrób, pograj te 7dni jeszcze i dopiero składaj, mało osób cię zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 2 Sierpnia 2015 #314020 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Nie spelniasz wymagan. Pograj z nami dluzej, i wtedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 2 Sierpnia 2015 #314021 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi