bydlak Napisano 30 Lipca 2015 #313394 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witam jak w temacie. Chciałbym poruszyć temat szturmowca jak i strzelec wyborowy. Chodzi mi o te całe oślepienie to jakaś przesada w szturmowcu niby jest 1/10 a wchodzi jak 1/2 prosiłbym o osłabienie i danie 1/15 to samo u strzelec wyborowy niby ma 1/12 a wchodzi 1/4 To naprawdę jest denerwujące tak więc proszę o osłabienie tych dwóch klas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 30 Lipca 2015 #313395 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 no tu akurat sie zgadzam oslepienie moglo by byc rzadziej bo zbyt czesto wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2015 #313413 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 No tak. Oślepienie ze szturmowca i strzelca wyborowego Wam jak i innym zapewne przeszkadza, ale jak dostaniecie perk Tajemnice Gromu (1/2 na oślepienie, takie sam jak w klasach), to od razu go wyrzucacie... Skoro, aż te oślepienie z klas jest takie mocne to czemu perk ma być niby słaby.. :search: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Lipca 2015 Autor #313421 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 No tak. Oślepienie ze szturmowca i strzelca wyborowego Wam jak i innym zapewne przeszkadza, ale jak dostaniecie perk Tajemnice Gromu (1/2 na oślepienie, takie sam jak w klasach), to od razu go wyrzucacie... Skoro, aż te oślepienie z klas jest takie mocne to czemu perk ma być niby słaby.. :search: Ale wytłumacz co ma perk do klasy? Ja tu nie napisałem o perku a o klasie. Perk nie wpada za każdym razem na twoje zawołani a w klasie to masz ciągle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2015 #313424 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Ale wytłumacz co ma perk do klasy? Ja tu nie napisałem o perku a o klasie. Perk nie wpada za każdym razem na twoje zawołani a w klasie to masz ciągle. Klasę możesz mieć na zawołanie. Szturmowiec i strzelec wyborowy to klasy darmowe, więc nie widzę problemu. A o perku wspomniałem dlatego, że chciałem podać przykład jak łatwo osłabić klasę i nie zostawić jej nic specjalnego, a zostawić perk, który działa tak samo, a nikomu on nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 3 Sierpnia 2015 #314430 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Nie tylko Ciebie to denerwuje. To oślepienie na klasie Szturmowiec cz Strzelec Wybory bardzo często wchodzi... Ja również proszę o zmienienie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 8 Sierpnia 2015 #316441 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Sierpnia 2015 #316650 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Postaram się to zmienić oślepienie faktycznie jest zbugowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Sierpnia 2015 #316651 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi