Swirusek Napisano 29 Lipca 2015 #311606 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Nick: $w!RuSeK Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Hmm przemyślałem pare spraw i żałuję że to tak się skończyło chcę powrócić na sieć (STARA EKIPA WIE O CO CHODZI NOWA NIE MUSI) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dośćdługo casem nawet po 12/18 h Kontakt: PW / STEAM $w!RuSeK Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%24w!RuSeK/80.72.40.110:27027/ Liczę na pozytywną wypowiedż starej ekipy z forum i Galaxy'ego (Czy jakos tak sie to odemnia jesli zle to sorki mistrzu) I przeprosic Cie galaxy za to co bylo. Ps: Chcialem przeprosic za 3 dni nie obecnosci ale znajoma dzis jedzie do Niemiec i chcialem sie pożegnac tak lepiej hehe kto kumaty to sie skapnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 29 Lipca 2015 #313149 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Ledwo wróciłeś i od razu składasz podanie... Pograj kilka dni, jakiś czas Cię nie było, są nowi gracze, admini, może warto by było pokazać się z dobrej strony wszystkim, a nie tylko liczyć na opinię starej ekipy. Podanie zamykam na kilka dni. Jeśli twoja aktywność będzie na dobrym poziomie otworzę podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Sierpnia 2015 #316916 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Wprawdzie w tym tygodniu aktywność troszkę słabsza, ale w tamtym bardzo dobra. Dlatego zdecydowałem się otworzyć podanie (aktywność da się nadrobić), Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 10 Sierpnia 2015 #316933 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Jak najbardziej za. - Przyda się aktywny administrator. - Steama posiada, więc będzie można go szybciej wezwać na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 10 Sierpnia 2015 #316971 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Szkoda,że wcześniej zawalileś z tak głupiego powodu no ale każdy zasługuje na drugą szansę. Ogarnięta mordka, można z nim pogadać,pośmiać się,aktywny a przede wszystkim wie na czym polega ta posada. a nie jak niektórzy nawet na spect nie wejdą i ssy walą.Doświadczenie też jest,steam to samo.Nic tylko brać.Powodzenia *Stara ekipa jeszcze za czasów kiedy grales niestety prawie cała się rozpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 10 Sierpnia 2015 #316985 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 jestem na tak +ogarniety +wiek +zglasza na u@ +godzinki +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazor VIKINGS™ Napisano 11 Sierpnia 2015 #317264 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Na tak +steam +wiek +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 11 Sierpnia 2015 #317330 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Wszystko co mialem do powidzenia zostalo wymienione przez kolegow wyzej ^^ jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 11 Sierpnia 2015 #317430 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Admini potrzebni szczególnie w okresie letnim, byłeś z nami, sprawdziłeś się myślę, że można dać Ci szanse, tylko nie zmarnuj jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317654 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Przyjmuje na okres probny po Twoim nedznym wystepku masz 2 szanse jezeli ja zmarnujesz nie ma juz powrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317655 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi