Gość Guest Napisano 29 Lipca 2015 #313056 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Nick:SOT Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo duże nawet własna sieć dużo adminów Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:9 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: I tu się chyba najbardziej wypowiem jestem człowiekiem dla którego zasady są ważne dużo ludzi mnie popiera, ale niektórzy chyba nie za moją szczerość co do ich pracy . Dużo czasu spędzam na servie i no chce wprowadzić porządek który tu troche brakuje na servie : ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: po 7 godzin nocami to nawet do rana Kontakt: Steam : SOT GG:43002844 Skype:kuters123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Lipca 2015 #313059 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 link do GT prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quiroy Napisano 29 Lipca 2015 #313060 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Bardzo dobry admin by byl z niego poniewaz jest kumaty w przeciwienstwie do wiekszosci adminow na tym serwerze i wreszcie ktos by to wszystko ogarnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musztarda xD Napisano 29 Lipca 2015 #313088 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Quiroy dobre konto zalozone masz dziś o godz 18:03 a podanie jest zlożone o 18:09 bardzo dziwne i nie widziałem cię na serwerze a ni razu Narazie jestem na nie podaj link do GT w tedy się pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2015 #313091 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 zobacz po ip że to nie ja sorry ziomek to ja cie nigdy nie widziałem a gram bardzo często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musztarda xD Napisano 29 Lipca 2015 #313092 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ale ja nie mówię ze to towje konto x2 tylko ktos widocznie zalozyl konto zeby dać ci tak i cześć nie widzałeś mnie bo nie gram na nicku jak mam na forum i często siedze w nocy do rana ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2015 #313094 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 no właśnie ja też po nocach siedze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 29 Lipca 2015 #313132 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Co do podania to wątpię żebyś został tu adminem. Brak kultury, obrażanie innych graczy, obrażanie administracji. Godziny się zgadzają, ale wstaw link do gt. Powiedz mi w jaki sposób chcesz wprowadzić porządek? Dając możliwość graczom siedzenie na respie do końca mapy czy wyrzucanie graczy jak nie podłożą paki labo do niej nie pójdą? Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2015 #313134 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Frytek mam kulture nie obrażam administracji grzecznie mówie,że nie wykonują celów sami i traktuja siebie jako Bogów bo admina mają ... Frytek powiedz co admin robi dają bany za nic i za to się czepiam pamiętaj,że jest wolność słowa ii normalnie porządek z tym co zle robią admini a zapytajcie się graczy co sądza o adminach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2015 #313135 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 może warto zapytać graczy co sądza bo wiekszośćjakos przyznaje mi racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 29 Lipca 2015 #313140 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Tak świetny pomysł napisz temat i niech się wypowie ta większość! Co do wolności słowa to nie przeginaj z wyrażaniem jej za często bo większość to drażni. Napisz nowy temat albo ten przeniesiemy do problemy i pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 29 Lipca 2015 #311616 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Krótko! Jeżeli ktoś tak bezczelny jak ten osobnik miał własną sieć to pewnie przetrwała tylko z tydzień. Jego ciągłe zaczepki i zbędne komentarze doprowadzają mnie do mdłości. Jeżeli miał własną sieć to na pewno wie, że nie piszemy post pod postem w jednym temacie. Stanowcze NIE, zamiast rangi należy się temu Panu perm za rozwalanie naszej pracy na serwerze na co cierpliwie pracuje u mnie już od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2015 #313165 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Kain wybacz ale za to,że admini nie wykonują celów i dają bany za nic to nie moja wina,że mówie jak jest więc nie dziw się mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 29 Lipca 2015 #313182 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362152 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi