SQNFUN Napisano 10 Stycznia Donator Premium Redaktor #743078 Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witam, właśnie zauważyłem że mam 1 ostzeżenie z 2019 roku 20 października 'za spam' z tym że ja nigdy niczego złego nie zrobiłem. Mógłby ktoś przedstawić dowody albo podesłać jakiś link za co dokładnie dostałem to ostrzeżenie? To musi być jakiś błąd. Born i Livio dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Stycznia #743092 Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia Jak znajdziesz za co to napisz do mnie na pw to się dogadamy. Nikt nie bedzie specjalnie szukal sprawy sprzed tylu lat. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Stycznia #743093 Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi