Gość Guest Napisano 28 Lipca 2015 #312885 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Witam. Moją propozycją jest wgranie pluginu z rezerwacją nicku. Bardzo przydatny nie tylko mi. Co wchodzę na serwer ktoś gra na moim nicku. Jest to trochę denerwujące. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 28 Lipca 2015 #312901 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 A co jeśli jakiś gracz, który podszywa się pod innego pierwszy sobie zarezerwuje dany nick? Był podobny temat niedawno (hasło na nick) i też nie wypaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipca 2015 Premium VIP #312979 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Było to wgrane na serwer ale wyszły z tego same nieporozumienia. Dlatego też jeśli ktoś wbija na Twoim nicku, to piszesz mi na pw nick jaki masz na serwerze oraz hasło i ja zakładam Ci hasło na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipca 2015 Premium VIP #312980 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi