iluzjonista15 Napisano 28 Lipca 2015 #311240 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Uważam ze czas 24h na przedstawienie dowodów to za mało. Są sytuacje w których ktoś nie ma czasu wejść na forum... nie kazdy ma 15 lat, szkołę i cs ... są też inne obowiązki. P.S. i usprawnienie pluginu na robienie ss, w niektórych przypadkach może pomóc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 28 Lipca 2015 #312864 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Temat przedłużenia tego czasu był już poruszany, ale nie odniosło to efektu. Można spróbować jeszcze raz ale czy to coś da to nawet ja sama nie wiem, podeśle temat czerwonym żeby się wypowiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Lipca 2015 #312878 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Wiesz dla mnie szczerze mówiąc jest i tak długo wiadomo też mam pracę znam uczucie ale jak mam cały dzień robotę i nagrywam tego przekazuje członkowi mi się zdaje ze najlepszą opcją jest aby Opiekun założył temat i jak grasz na serwis banujesz to wklejasz Nick gracza oraz demko rozposka się nie martw zatroszcze się o to i będzie o wiele lepiej działało w podobnych sytuacjach na 5 minut da wyłączyć cs i wstawić co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Lipca 2015 #312879 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Przecież odgórnie jest 48h na wrzucenie ssów ;3 EDIT: olaboga ale paciana - nie doczytałem, sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 29 Lipca 2015 #311330 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 24 godziny jest to czas ustalony dla calej serwerowni,nie tylko dla FFA i my w tym przypadku nie możemy nic zrobić . Mimo wszystko najlepiej pokusić sie o ssy,lub tak jak mowi happy nagrać krótkie demko i mieć je gotowe i wejść codziennie na forum na te 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Lipca 2015 #313032 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 24h na wszystkich serwerach było, jest i będzie, chyba, że H@ przedłuży czas, co idzie z tym w parze gracze będą czekać 2 dni na UB. Angela wyjaśniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Lipca 2015 #313033 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi