Powro! Posted January 11 #743526 Posted January 11 Siemanko, gram na klasie Aspirant, czasem zdarza mi się dostać perk Ostatnie życzenie, którego w żaden sposób nie jestem w stanie użyć. Jest jakaś specjalna komenda do wyboru nowego Perka przy jego użyciu?
d3MON OF S4TAN666 Posted January 11 #743527 Posted January 11 Nie wiem dokładnie o co chodzi, bo trochę dziwnie to napisałeś ale - bind c useperk w zupełności wystarczy Born and pemeq 2
pemeq Posted January 15 #744620 Posted January 15 wypowiem się (może dostane warna może nie zobaczymy) Z tego co dobrze pamiętam zawsze na 400 ostatnie życzenie po pierwsze: Działa pod bindem bind "c" "useperk" jeśli nie działa na tym to ustaw deafult bind ten który był pod c po drugie: By użyć tego perku musisz być żywy, jeśli zginąłeś niestety nie można użyć tego perku Born 1
Opiekun Sieci Born Posted January 15 #744666 Opiekun Sieci Posted January 15 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Recommended Posts
Top Posters In This Topic
1
1
1
1
Popular Days
Jan 11
2
Jan 15
2
Top Posters In This Topic
Born 1 post
pemeq 1 post
d3MON OF S4TAN666 1 post
Powro! 1 post
Popular Days
Jan 11 2026
2 posts
Jan 15 2026
2 posts
Popular Posts
d3MON OF S4TAN666
Nie wiem dokładnie o co chodzi, bo trochę dziwnie to napisałeś ale - bind c useperk w zupełności wystarczy
pemeq
wypowiem się (może dostane warna może nie zobaczymy) Z tego co dobrze pamiętam zawsze na 400 ostatnie życzenie po pierwsze: Działa pod bindem bind "c" "useperk" jeśli nie działa na tym to ustaw