Powro! Napisano 11 Stycznia #743526 Udostępnij Napisano 11 Stycznia Siemanko, gram na klasie Aspirant, czasem zdarza mi się dostać perk Ostatnie życzenie, którego w żaden sposób nie jestem w stanie użyć. Jest jakaś specjalna komenda do wyboru nowego Perka przy jego użyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3MON OF S4TAN666 Napisano 11 Stycznia #743527 Udostępnij Napisano 11 Stycznia Nie wiem dokładnie o co chodzi, bo trochę dziwnie to napisałeś ale - bind c useperk w zupełności wystarczy pemeq i Born dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano Czwartek o 16:49 Donator #744620 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:49 wypowiem się (może dostane warna może nie zobaczymy) Z tego co dobrze pamiętam zawsze na 400 ostatnie życzenie po pierwsze: Działa pod bindem bind "c" "useperk" jeśli nie działa na tym to ustaw deafult bind ten który był pod c po drugie: By użyć tego perku musisz być żywy, jeśli zginąłeś niestety nie można użyć tego perku Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano Czwartek o 20:51 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #744666 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano Czwartek o 20:51 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi