Papi Napisano 26 Lipca 2015 #312181 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Nick: Papi Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, byłem adminem na kilku znanych sieciach (nie będę reklamował), adminowałem również tutaj na ODD2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9, zapomniało się paru rzeczy. Staż w CS-sie: Sam już nie wiem Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Jako admin jestem surowy ale sprawiedliwy. Nie toleruje wspomagaczy lecz bardziej od tego nie toleruje wyzywania rodziny innego gracza. Moje doświadczenie w adminowaniu pozwala mi na doprowadzenie serwera do porządku. Jak widać po linku do GT siedzę dość sporo czasu na serwerze, bywają momenty kiedy nie ma żadnego admina i trzeba szukać po znajomych na steamie żeby ktoś wszedł i ogarnął serwer. Niektórzy którym zgłaszam odpałow mogą potwierdzić (jeżeli zechcą), że moje info w 90% jest pewne, bywają również takie po których wychodzi, że się pomyliłem. Ale cóż każdy może się pomylić. Potrafię odróżnić dobrego gracza od wspomagaczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ciężko dokładnie określić jaki ale link niżej to pokaże. Kontakt: STEAM: Papi lub PW forum. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Papi/80.72.40.110:27008/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykaa Napisano 26 Lipca 2015 #312184 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 na tak aktywny steam wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 26 Lipca 2015 #312190 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Również jestem na Tak Aktywny Wiek Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 26 Lipca 2015 #312202 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Jak wy to i ja na tak ! aktywny na serwerze jak i forum wiek steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 26 Lipca 2015 #312208 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Spędza na serwerze naprawdę dużo czasu. Kiedy tylko potrzeba pomocy zawsze mnie woła. Widać, że stawia dobro serwera ponad swoją przyjemność z gry. Nadaje się na to stanowisko i ode mnie ma bardzo duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 26 Lipca 2015 #312362 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Na tak!!!!!!!!! -aktywny, a niestety ciągle brakuje adminów! -spełnia wymagania -pomocny -właściwa osoba na tę posadę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 27 Lipca 2015 #312506 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi