Skocz do zawartości

Vandalcio admin ?

Vandal.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Vandal.

Doświadczenie (w byciu adminem): Jestem bardzo doświadczoną osobą nawet jak na swój młody wiek. Adminem byłem bardzo dużo razy. Znam wszystkie komendy i obowiązki.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9-10

Staż w CS-sie: 7lat.

Steam / NonSteam: STEAM

Dlaczego Ty: Jestem bardzo aktwyny na serverze.Bardzo lubie być pomocny dla graczy i pilnować kultury na serverze. Umie odróżnić dobrego gracza od cheatera.Znam wszelkie skrypty i wspomagacze.Bardzo dobrze dogaduje się z administaracja servera.Jestem osoba odpowiedzialną.Gram bardzo często w nocy a admin o 23:00 to marzenie bez obrazy .. Chciałbym pomóc administacji w ogarnieciu servera.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 7-8 h 

http://www.gametracker.com/player/Vandal./80.72.43.106:27022/

Kontakt: GG: 54800227    //  Steam: radox66

Pozdrawiam gorąco <3

ps. Forum nadrobie bo do starego konta zapomniałem hasła :(

Neutral

Niby aktywny, doświadczenie ma, ale:

-czasem puszczają ci nerwy, zdarza się, że obrażasz graczy

-znajomość AMXX 9-10? Potrafisz pisać zaawansowane pluginy, przerabiać paczki? Coś nie chcę mi się w to wierzyć.

Na NIE

-Brak kultury

-Dzisiaj dostałeś ode mnie bana za TXT na mapie de_nuke i jaki ty byś dał przykład jako admin ? ..

@Edit // No chyba ja ślepy nie jestem...widziałem jak biłeś z tamtąd i wcale nie widziałem żeby ktoś Cię tam "wepchnął" takie kity możesz sobie kolegom wciskać.Dziękuje i nie pozdrawiam.

Na nie, dostałeś dzisiaj ode mnie bana za skan na eldo przed 7 sek co znaczy, że nawet nie zapoznałeś się z regulaminem gracza, a co dopiero admina. Nieraz kogoś obrażałeś.

@Do tego spam we własnym podaniu, 3 posty pod swoim podaniem. Za edytowanie nie idzie się do więzienia.

Aktywność masz bardzo dobrą ale jak widać słabe kontakty z administracją serwera ( nie chce żeby wynikały jakieś nieporozumienia) oraz byłeś banowany za łamanie regulaminu. Na chwilę obecną jestem neutralnie nastawiona do tego żebyś otrzymał admina. Zrobimy tak, że z aktywnością będzie tak dobrze jak teraz, nie będzie banów za łamanie regulaminu, będziesz miał dobre stosunki z adminami i następne podanie będzie rozpatrzone pozytywnie. ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 4 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...