~~Banshee~~ Napisano 25 Lipca 2015 #312049 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Nick:~~Banshee~~ Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): trochę adminowałem(2 miesiące), nie ma tego dużo, ale jakieś doświadczenie jest Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:jakieś 5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Odkąd wpadłem na tą sieć dużo czasu spędzam na serwerze. Często wieczorami gdy nie ma żadnych adminów, a kilku cheaterów się przewinie. Jestem raczej bezkonfliktowy i łatwo się ze mną dogadać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Średnio jakoś 2 godziny Kontakt: Steam, PW Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/~~Banshee~~/80.72.43.106:27022/ Wiem, brakuje jeszcze kilku godzinek, ale obiecuję, że nadrobię. Składam to podanie ponieważ serwer jest super, ale aktywność adminów po prostu zostawia wiele do życzenia. Jest to wielkim minusem szczególnie gdy gracze uciekają z powodu jednego niedowartościowanego życiowo gościa ze wspomagaczami. Nawet jak nie gram w CS to jestem dostępny na steam i jestem gotów do działania. Składałem już jedno podanie i było kilka wypowiedzi lecz nie zostało ono oficjalnie odrzucone i zniknęło z powodu ostatnich zmian na forum, więc mam nadzieję, że nie dostanę ostrzeżenia z powodu zbyt wczesnego kolejnego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Lipca 2015 #312063 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Na nie, skoro przepraszasz za brak godzin to wiesz, że jest to warunek który musisz spełnić składając podanie. 18 godzin to za mało. Nie widziałem, żebyś zgłaszał cziterów oraz wyróżniał się czymś od innych graczy. Masz problem do adminów, którzy nie zawsze są na serwerze zgadnij dlaczego, hmmm pewnie są wakacje i nie chce nam sie dupy pod siedzeniem pocić tylko wyjść na dwór na piwerko dwa. Tyle ode mnie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~~Banshee~~ Napisano 25 Lipca 2015 Autor #312072 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Tak, wiem, że taki jest warunek, ale ostatnio bardzo mnie irytuje brak aktywnych adminów na serwerze. Mówisz, że nie zgłaszam cziterów na u@ oraz nie wyróżniam się niczym spośród innych graczy. Skąd to możesz wiedzieć skoro na serwerze spotkaliśmy się może tylko raz? Po drugie podczas gry wiem kto ma steama i mniej wiecej ogarniam kto ma admina na serwerze, więc jak widzę że nie ma admina a w znajomych na steam też nie mam admina który byłby online, to nie ma sensu bym pisał cokolwiek na u@. A jak już się pojawi jakiś cheater to piszę na forum na czacie że potrzebny jest admin. Wiem, że są wakacje i niektórzy wolą zatankować na świeżym powietrzu niż grać na komputerze, więc nie musisz się tak bulwersować; spoko, luz Ale skoro jest aż tylu takich adminów to może warto zrekrutować takich którzy mogą spędzać trochę czasu na komputerze i popilnować serwer. Pozdrawiam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 26 Lipca 2015 #312192 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Na nie. Głównym powodem mojej decyzji jest to, że się nie wyróżniasz niczym nadzwyczajnym na serwerze, nie widzę, abyś coś zgłaszał na u@. Popraw to i wtedy możesz spokojnie złożyć kolejne podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 26 Lipca 2015 #312207 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Na NIE -Aktywność... -Brak spełnionych wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Lipca 2015 Premium VIP #312218 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Nadrobisz wymaganą liczbę godzin i Twoje podanie zostanie otwarte, na chwilę obecną zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Sierpnia 2015 Premium VIP #322946 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi