Kasia Napisano 22 Marca 2016 #414865 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Imi臋: Kasia Wiek: 17 lat Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam Sta偶 na forum: od 7 lipca 2015 r Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: By艂am redaktork膮 FanPage'a Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Redaktor FanPage'a Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/10 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Nie jestem w stanie tego stwierdzi膰. Na pewno w ci膮gu tygodnia co艣 si臋 uka偶e. Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Wywiad z Karolem - technikiem forum oraz Redaktorem. 聽 WYWIAD Z @Freezu 聽 Kasia Freezu 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Cze艣膰 Karol, mi艂o 偶e zgodzi艂e艣 si臋 na wywiad.聽 [align=center]Hejka, mi te偶 jest mi艂o. Na pocz膮tku nam si臋 przedstaw i napisz kilka s艂贸w o sobie. [/align] [align=center]Mam na imi臋 Karol, za 3 miesi膮ce ko艅cz臋 17 lat. Mieszkam obok ma艂ego miasta Staszowa niedaleko Kielc i od niedawna ucz臋 si臋 w szkole zawodowej w kierunku kucharz gastronomii. Powiedz nam co艣 o swoich zainteresowaniach. Przede wszystkim muzyka, gram ju偶 7 rok na gitarze i staram si臋 przywi膮zywa膰 do niej jak najwi臋ksz膮 uwag臋. Moje pozosta艂e zainteresowania to jak wiadomo gotowanie, grafika oraz w mniejszym stopniu motoryzacja [/align] [align=center]Ca艂kiem nie藕le! Jakiej muzyki s艂uchasz?聽 Nie ograniczam si臋 do jednego gatunku, jednak g艂贸wnie jest to punk, metal, rock oraz ich po艂膮czenia. Kr贸tko m贸wi膮c lubi臋 ostrzejsze brzmienia. Od czasu do czasu s艂ucham rapu. [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]W jakich okoliczno艣ciach odnalaz艂e艣 si臋 w towarzystwie Multi-Head? Jak zacz臋艂a si臋 tutaj Twoja przygoda? [/align] [align=center]Moja przygoda na MH zacz臋艂a si臋 w maju 2013 roku. Szuka艂em ciekawych serwer贸w i trafi艂em na Only DD2. P贸藕niej za艂o偶y艂em konto na forum i jestem do tej pory, z ma艂ymi przerwami. [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]Jak wygl膮da艂a Twoja droga do osi膮gni臋cia rangi TF? [/align] [align=center]Na pocz膮tku nie mia艂em zamiaru posiada膰 takiej rangi, bo nic nie potrafi艂em. W ci膮gu tych 3 lat par臋 os贸b da艂o mi 艣wietn膮 okazj臋 do nauczenia si臋 obs艂ugi html czy css, jak wida膰 skorzysta艂em i dobrze na tym wyszed艂em. [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]Z kim masz najlepszy kontakt na forum? [/align] [align=center]聽Najlepszy kontakt mam z ca艂ym kolesiostwem, a w szczeg贸lno艣ci z tak膮 jedn膮 Kasi膮. [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]Czy na koniec chcia艂by艣 kogo艣 pozdrowi膰? [/align] Oczywi艣cie, chcia艂bym pozdrowi膰 moj膮 ukochan膮 Kasi臋, kt贸rej pomagam w zdobyciu rangi redaktora. Pozdrawiam te偶 ca艂e kolesiostwo i wszystkich, kt贸rzy przeczytaj膮 ten temat. [align=center]Dzi臋kuj臋 za udzielenie wywiadu. 聽Trzymaj si臋 i do us艂yszenia! [/align] [align=center]聽 聽 聽 聽 Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶, do zobaczenia. [/align] [align=center]聽[/align] [align=center]Dzi臋kuj臋 za uwag臋 [/align] Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 22 Marca 2016 #414882 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 na tak 聽 +Wiek 聽 +Rozgarni臋ta os贸bka 聽 +Sta偶 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 22 Marca 2016 #414871 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Dzi臋kuj臋 za 偶yczenia. Wywiad kr贸tki, ale pierwszy raz jest najtrudniejszy. Jestem na tak, bo kolesiostwo. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 22 Marca 2016 #414875 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Oczywi艣cie, 偶e tak! Mi艂a, u艂o偶ona i otwarta osoba. Wymagania spe艂nia, do艣wiadczenie ma, jestem pewien 偶e sobie poradzi. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kudvix Napisano 22 Marca 2016 #414879 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Na tak 聽 +mozna dac szanse 聽 +wywiad 聽 +/- krotki 聽 +Redaktor zawsze sie przyda聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 22 Marca 2016 #414886 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Oczywi艣cie jestem na聽TAK.聽 聽 聽 Kasia na pewno idealnie spe艂ni si臋 jako redaktor. Wymagania spe艂nia, cz臋sto przesiaduj臋 na forum, do tego sympatyczna i towarzyska. :serce:聽聽 By艂a redaktork膮 fanpage i 艣wietnie jej sz艂o. Dodatkowo wywiad 艂adnie napisany, tylko bra膰!聽 :kappa: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 22 Marca 2016 #414894 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Jestem na tak: 聽 + Pe艂ni艂a funkcj臋 Redaktora FP wzorowo 聽 + Wywiad skromny, do rzeczy, przejrzysty. 聽 + Sympatyczna, mi艂a, rozmowna 聽 + Wymagania s膮 spe艂nione 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 22 Marca 2016 #414898 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 na tak 聽 jestes osoba mi艂a i kontaktow膮 na pewno sobie poradzisz Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 22 Marca 2016 #414903 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Na Tak聽 聽 聽 聽 Mi艂a 聽 Kreatywna 聽 Wymagania spe艂nia 聽 Fajny wywiad 聽 Dobrze si臋 spisywa艂a na FanPage'u 聽 Powodzenia :like: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Marca 2016 #414906 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Tak 聽 Doswiadczenie 聽 Ortografia 聽 Wiek Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Marca 2016 #414914 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Kasia, porz膮dna osoba, zna si臋 na rzeczy, bezkonfliktowa, ma podej艣cie do ludzi. Nie ma co si臋 wi臋cej rozpisywa膰, Kasia zna moje zdanie. Ogromne tak, powodzenia! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 22 Marca 2016 #414925 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Jestem na tak,poniewa偶 Kasia jest osob膮 aktywn膮,dobrze si臋 z ni膮 rozmawia i my艣l臋 偶e nada si臋 na to stanowisko . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Marca 2016 #414952 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Wywiad kr贸tki ale @ nie jest osob膮 wstydliwa wi臋c nast臋pne wywiady b臋d膮 na pewno d艂u偶sze. Osoba lubiana ,zaufana . Osoba z kt贸r膮 ka偶dy b臋dzie chcia艂 pogada膰 i udziela膰 wywadiadu 聽 Jestem na tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 22 Marca 2016 #414993 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Jak na pierwszy wywiad nie jest 藕le. Osoba znana, lubiana, mi艂a, rozgadana Jestem na TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 22 Marca 2016 #415000 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 Ka偶dy na tak, wi臋c czemu masz do nas nie do艂膮czy膰? 聽 Wprawdzie wymagania s膮 od 100 post贸w, ale wiem, 偶e Ty si臋 nie udzielasz w cs-owych tematach. Mam pewno艣膰, 偶e potrafisz pisa膰 po polsku, bo przeprowadzi艂am z Tob膮 niejedn膮 rozmow臋 czy to na sb czy na steam, wi臋c ja jestem na tak! 聽 Wywiad kr贸tki, ale od tego mamy opcj臋 ich przeprowadzania, 偶eby si臋 podszkoli膰 聽 聽 聽 Powodzenia! 聽 #kolesiostwo 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 22 Marca 2016 #415001 Udost臋pnij Napisano 22 Marca 2016 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi