Skocz do zawartości

skarga

N(e)O

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):20:02

Nick admina/gracza, który zawinił: Gonzo PROSTO

Dowody:mam kilka demek jak będzie potrzeba

Świadkowie: ProBlem?!

Uzasadnienie: 

Dostałem kilka dni temu od niego ssy spoko wstawiłem są czyste  już  po raz 7 bodajże

Dzisiaj wchodząc na serwer od razu się do mnie przyczepił  ciągle miał jakiś problem ,nie daje żadnego przykładu innym gracza

Jeżeli ktoś  go jedzie to albo ma wh  albo aima  albo nie wiem co po prostu chyba nie może tego znieść a to już jest przesadne!!

Sam nie przestrzega regulaminu serwera a  oczekuje tego od innych nie będę się rozpisywał bo to sensu nie ma  go po prostu to boli ze  ktoś może być lepszy i tyle 

Tylko dla mnie wystarczyło by  gdyby tylko przestał gadać na mój temat wogóle  nie muszę z nim rozmawiać ale niech on się ode mnie odczepi, bo jest za smarkaty aby do mnie takie teksty walił 17 -latek!!

Witam Cię N(e)O od czegoż by tu zacząć SSY dostałeś ode mnie po raz drugi Cieszymy się że Jesteś czysty Taka Rola Admina ja zauważyłem że grasz podejżanie a moją rolą jest cię sprawdzić dostałeś ssy i tyle, ja do Ciebie nie mam Żadnego Problemu a to że mnie nie lubisz to już nie mój Problem Regulaminu Przestrzegam Gracze Mnie Lubią a Twój Świadek ProBlem?! co Jest Twoim Szfagrem co ma 10 lat to Oczywiste że będzie po Twojej stronie, Skarge złożyłeś na mnie z powodu Bana co żeś dostał na 5 min przed chwilą, a wiesz za co Ten Ban? za Obraze Admina nie moge pozwalać żeby ktoś mnie obrażał defakto Powinieneś się Cieszyć że Tylko na 5min a nie 30 czy tam godzinę :)  z mojej strony to tyle.

Witam Cię N(e)O od czegoż by tu zacząć SSY dostałeś ode mnie po raz drugi Cieszymy się że Jesteś czysty Taka Rola Admina ja zauważyłem że grasz podejżanie a moją rolą jest cię sprawdzić dostałeś ssy i tyle, ja do Ciebie nie mam Żadnego Problemu a to że mnie nie lubisz to już nie mój Problem Regulaminu Przestrzegam Gracze Mnie Lubią a Twój Świadek ProBlem?! co Jest Twoim Szfagrem co ma 10 lat to Oczywiste że będzie po Twojej stronie, Skarge złożyłeś na mnie z powodu Bana co żeś dostał na 5 min przed chwilą, a wiesz za co Ten Ban? za Obraze Admina nie moge pozwalać żeby ktoś mnie obrażał defakto Powinieneś się Cieszyć że Tylko na 5min a nie 30 czy tam godzinę :)  z mojej strony to tyle.

nie bede nawet tego komentowac  bo to sensu nie masz  argumenty sobie kleisz do wszystkiego  mowisz ze nie lamiesz regulaminy a co 2 slowo to kur* nie nie ma sensu niech gora sobie to roztrzygnie :)) milej gry zycze

Napisałem że mam demka na których przeklina np albo jak sam szuka zaczepki

Fakt Kiedyś wpadało jakieś Ku*wa ale nie Obraziłem Nigdy żadnego gracza 2-3tyg temu dostałem Upomnienie Słowne od ApoThecAry i od tego czasu nie nie przeklinam , a jak by nawet to już dawno ApoThecAry już by mi to powiedział bo na bierząco jest informowany a widze i gadam z nim przeważnie codziennie i nie ma żadnych Zastrzeżeń co do Mojej Osoby i Adminowania na Serwerze :)

Przypominam Ci neo o tym że w momencie gdy dostaniesz 4 razy ssy(na serwerze) niezależnie od jakiego admina przy odwołaniu piszesz że to po raz 5 dostałeś ssy i admin ma przedstawić wtedy demko z Twojej gry, na którym widzi że czitujesz, jeśli tego nie zrobi to niestety ale admin dostaje wtedy warna za banowanie uczciwego gracza:)

Idziesz na admina, a nie znasz praw gracza:) Poczytaj trochę regulaminów, dbaj o swoje prawa:)

Gonzo rzeczywiście mógłby być troszkę bardziej okrzesany w słowach, jednak jeśli go poznasz, usiądziesz z nim na tsie to poznasz się na nim:)

Super gość, super admin, ogólnie bardzo okej człowiek.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...