Malowany Człowiek Napisano 22 Marca 2016 #414830 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Nick: Malowany Człowiek Wiek: 26 lat Doświadczenie w byciu adminem: Nikomu wcześniej jakoś nie udało się mnie namówić ;P Znajomość AMXX: Z racji tego, że nigdy adminem nie byłem, to tak jakieś 3, ale z tego co wiem, to nie jest to fizyka kwantowa, więc ogarnięcie tematu nie zajmie chyba sporo czasu. Jestem jak Pudzian - jak już się za coś biorę to na 100% (tylko JP na 90 bo się trochę boję) Staż w CSie: Jakieś solidne 10 lat takiej regularnej gry, wcześniej sporadycznie na informatyce Steam / NonSteam: No raczej, że Steam (STEAM_0:0:33225832) Dlaczego Ty: Chciałbym zostać administratorem serwera bo jestem żądny władzy!!!!! ha ha ha ha (śmiech czarnego charakteru). A tak poza tym chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze i nie mam na myśli tylko cziterów, ale przede wszystkim chodzi mi o utrzymanie kultury na serwerze. Strasznie razi to czego słucham czy to, co czasami czytam na czacie. Do tego stopnia że mam swoją elitarną listę "zmutowanych" graczy, których wyciszam, bo nie da się grać. Podobnie jak rzucanie flashy zaraz po zrespieniu czy inne chamskie zachowania. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie poświęcam średnio około 2h (głownie wieczorem ze względu na pracę). W weekendy oczywiście więcej. Kontakt: skype,ts , steam, gg, mail, gołąb pocztowy Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Malowany%20Cz%C5%82owiek/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Marca 2016 #414832 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Cichutko, czekałem na twoje podanie. Na serverze grasz już dość długo, większość graczy Cię zna, admini również. Nie ma na Ciebie skarg, zgłaszasz na u@, jak widać masz poczucie humoru, doświadczony gejmer w szeregach! Admina nie miałeś, ale naprawdę, idzie się szybko nauczyć, poznasz kilka zasad jakie zostały tutaj wprowadzone. Jak najbardziej na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 22 Marca 2016 #414839 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 ooo nareszcie masz moje poparcie -steam -wiek -aktywność admin to nic trudnego kilka komend i amxmodmenu w razie trudności chętnie Ci pomogę ze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 22 Marca 2016 #414840 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 W końcu dobry kandydat na admina + spory czas gra z nami + bezkonfliktowy + ogarnięty + steam + wiek + aktywny Jeżeli czegoś nie będziesz wiedział zawsze możesz któregoś admina się spytać dopytać czy przepytać każdy ci na pewno pomoże. Jestem na tak pomocna ręka się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 22 Marca 2016 #414843 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Zastrzeżeń nie mam, jesteś bezstronny, co sprawia, że każdego będziesz banował tak samo. Jeżeli dostałbyś admina to zrozumienie amx'a to 10 minut, więc nie ma czego się obawiać. Jestem za przyjęciem. Pozdrawiam gołębia pocztowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 22 Marca 2016 #414844 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Uważam, że można dać mu szansę + gracz aktywny + wiek + steam + myślę, że zna regulamin, gdyż nie ma żadnych banów + gra tu już dosyć długo Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 22 Marca 2016 #414845 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Troche juz osob sie wypowiedzialo, wiec i ja doloze swoje trzy grosze. Duze tak! Masz wszelkie predyspozycje do bycia adminem. Jestes kontaktowy, zglaszasz, trzymasz kulture i nie jestes konfliktowy. Tak, jak koledzy wyzej napisali, zawsze znajdzie sie ktos kto udzieli Ci jakichs wskazowek i poprowadzi za reke (:rainbow:), jesli bedzie taka potrzeba Masz mikro, ale nie zainstalowales tsa - fajnie byloby, zebys sobie ogarnal ten komunikator, bo zdarza sie, ze robimy zebrania co jakis czas, a z reszta fajnie jest pogadac w wiekszym gronie nawet o pierdolach Ja na tak, ale czekamy jeszcze na kolejne osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ven-Ten Napisano 22 Marca 2016 #414881 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Oczywiście że TAK! Żadnych zastrzeżeń , a co do znajomości AMX to zawsze ci ktoś pomoże , myślę że się sprawdzi w roli admina! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 22 Marca 2016 #414866 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 U mnie masz Tak ogarnięty często na serwie godzinki się zgadzają wiec życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2016 #414870 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Idealny kandydat na admina! Masz duże Tak! - kutura - ogarniasz - wiek - steam Takich ludzi właśnie potrzebujemy a Twoje podanie to czysta formalność, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 22 Marca 2016 #414876 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Na Tak - spelniasz wymagania -kultura na serwerze -znasz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 22 Marca 2016 #414901 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi