umiem grac? Napisano 24 Lipca 2015 #311501 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Witam. Na samym początku mówię, że nie wiem czy dobry dział wybrałem jednak myślę że jest to związane z tym serwerem ponieważ tylko na nim takie błędy wyskakują. Otóż grałem już kiedyś na tym serwerze lecz pod nickiem którego już nie pamiętam, po okresie około 2-3 miesięcy wróciłem na ten serwer. Pierwszego dnia wszystko ok, więc zakupiłem sobie premium lecz gdy zakupiłem premium nie mogłem już normalnie grać na tym serwerze. Podczas gry na Waszym serwerze nagle cs się zacina i nie da sie go wyłączyć ani przez 'menedżer zadań' ani w żaden inny sposób trzeba resetować komputer. Myślałem że jest to może wina cs'a więc reinstalowałem, pobierałem różne wersje ale to na nic. Za każdym razem pojawia sie crash który jest nie do zniesienia, Mam nadzieję że administracja pomoże mi rozwiązać ten problem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajmon Aka Wariat Napisano 24 Lipca 2015 #311504 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Defragmentacja dysku pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
umiem grac? Napisano 24 Lipca 2015 Autor #311505 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Defragmentacja dysku pomoze. a możesz troszkę jaśniej? Nie jestem jakoś specjalnie utalentowany w dziedzinie komputerów więc nie do końca wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Lipca 2015 #311530 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Przed wejściem na serwer wpisz w konsoli fs_lazy_precache 1 U mnie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
umiem grac? Napisano 24 Lipca 2015 Autor #311543 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Przed wejściem na serwer wpisz w konsoli fs_lazy_precache 1 U mnie pomogło. Niestety nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Lipca 2015 #311545 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Pokaż jaki błąd Ci wskakuje i napisz jaką klasą grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
umiem grac? Napisano 24 Lipca 2015 Autor #311566 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Pokaż jaki błąd Ci wskakuje i napisz jaką klasą grasz. Gram Konspirantem, żaden błąd nie wyskakuje tylko zwiesza mi csa i mogę go wyłączyć resetem kompa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 24 Lipca 2015 #311636 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Miałem tak samo. Mi pomógł całkowity reset dysków. I ponowne zainstalowanie cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
umiem grac? Napisano 25 Lipca 2015 Autor #311774 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Miałem tak samo. Mi pomógł całkowity reset dysków. I ponowne zainstalowanie cs'a. Nie jest mi to na rękę ponieważ dopiero robiłem reset całego kompa... @edit zauważyłem że crash występuje przy nożu (karambit) i sprawdzaniu statystyk gdy równocześnie kończy się runda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Lipca 2015 #311784 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 wpisz /modele po wejściu na serwer i zmień sobie config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
umiem grac? Napisano 25 Lipca 2015 Autor #311839 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 wpisz /modele po wejściu na serwer i zmień sobie config a czy da się to jakoś zrobić żebym automatycznie wchodząc na serwer miał standardowe modele? @Edit Można zamknąć, wszystko śmiga Dziękuje wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Sierpnia 2015 #313968 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi