Gość Guest Napisano 24 Lipca 2015 #311416 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Nick: Jhuj Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie miałem przyjemności Znajomość AMXX (W skali 1-10): 1 na 10 Staż w CS-sie: Trochę się grało ale tak na aktywnie to myśle ze 2lata Steam / NonSteam: Steama nie posiadam... Dlaczego Ty: Chciałbym zostać adminem ponieważ nigdy nim nie byłem ,a w życiu trzeba próbować różnych nowych rzeczy.Na serwerze jestem bardzo często.Inni admini mogą potwierdzić że bardzo często zgłaszam odpałki na @u." PS"może się uda!!!" Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-7h Kontakt:[email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 24 Lipca 2015 #311417 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Nie spełniasz wymagań. Konto Steam jest obowiązkowe. Przeczytaj kryteria, które trzeba spełniać aby ubiegać się o range admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lipca 2015 #311422 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: - Obowiązkowo aktywne konto steam; Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi