Bo tak! Napisano 25 Lipca 2015 #311922 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 ... Jadę na lloret de mar kogoś zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 25 Lipca 2015 #311929 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Nie żeby coś ale niedaleko od domu mam "Kanadę" i "Syberię". Jak ktoś chce to ruską wódkę postaram się załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 25 Lipca 2015 #311930 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Nie żeby coś ale niedaleko od domu mam "Kanadę" i "Syberię". Jak ktoś chce to ruską wódkę postaram się załatwić Mam podobnie parę metrów do morza jak i w góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2015 #311990 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Kurde, każdy gdzieś jedzie, a ja koniec końców miałem tylko takie małe wyjazdy. @Kristo, cicho liczyłem, że ogarniesz mi jakiś autograf od Simeone bądź coś w tym stylu, zawiodłem się. //Przyjrzałem się screenom, Ty to nieźle przyfilmowany jesteś. Laski do domu, 100 euro na imprezkę, siedzisz i drinki pijesz. Naprawdę to pewnie siedzisz z kocem między nogami, popijasz cole orginal i sprawdzasz fanpage "najlepsze dupeczki". XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Sierpnia 2015 #319637 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 //Przyjrzałem się screenom, Ty to nieźle przyfilmowany jesteś. Laski do domu, 100 euro na imprezkę, siedzisz i drinki pijesz. Naprawdę to pewnie siedzisz z kocem między nogami, popijasz cole orginal i sprawdzasz fanpage "najlepsze dupeczki". XDDD Laski do domu a wuja śpi, 100euro na imprezkę a przed kompem siedział, siedział i pił mleko spuszczone z cyca ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi